Klappa kaka...

... är jättekul, har vi upptäckt. Matilda skrattar så härligt när jag ramsar och leker med hennes händer. Händer är absoluta favoriter för tillfället. Man kan göra så mycket med dem ju och allt som oftast hamnar de i munnen. Goda? JAAAA :)



Idag var det tid för bvc-besök. 5790 vägde damen idag vilket är en ökning med 150 gr sen sist så det känns bra. På längden hade det inte hänt något och hattmåttet var också detsamma som sist, men det tycker mamma bara är bra, för vi har så mycket fina kläder i 62 som vi vill använda nu :)

Efter bvc åkte vi ner till stan och köpte lite andra saker istället för de doppresenterna Tjorven fick dubbelt av.
Det blev en sparbössa, en speldosa i form av en mjukismus och två böcker Mina mjuka vänner ; Djurungar och Min egen barnkammarbok.

Visst är lilla musen söt :)


Speldosan blev absolut en hit, den sitter vi just nu och myser med. Cajsa var också med på lilla utflykten idag och fick en korsordsbok (vissa saker protesterar mamma absolut inte emot, som böcker :)). Det slank även ner en bok till mamma av Amos Oz, Rim på liv och död. Matilda sov gott i vagnen, så vi passade på att ta en fika på Espresso House med innan vi tog bussen hem igen.

Eftersom vi köpte böcker så fick vi ha lite sagostund. Vad tror ni? Är det en liten bokmal som sin mor?



Kommentarer
Postat av: Mie

Så fin Matilda blev i sin Ubang, så slappt i låren sitter minsann inte Milos, har aldrig gjort heller;-) Det var fina saker du fick bytt till. Funderade över dom där käglorna, var har Victor köpt dem? Har aldrig sett sådana men gillade dem skarpt, dom kan man ju ha mycket kul med!

Också skönt att hon hade ökat i vikt, nu tycker jag att du kan slappna av med det men ändå tänka på att själv äta nyttigt..syster kommer med pekfingret;-D

kram på er!

2009-02-18 @ 09:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0