Nu är glada julen slut, slut, slut...

Julegranen kastas ut, ut, ut! I alla fall här... Har aldrig stått ut med att ha en massa julpynt uppe långt in i januari utan det brukar åka ut någon av de första dagarna på nya året och så skedde alltså idag. Det känns helt plötsligt så luftigt igen. Jag älskar julen, men när den är slut så är den.

Dagen bjöd på underbart väder så efter att ha varit effektiva i förmiddags med städning och julutrensning, gick vi ut på långpromenad medan mormor och C var på Väla. En och en halv timme var vi ute och promenixade (vi fick till och med handlat mat under promenaden) och Tjorven sov så gott i vagnen hela tiden. Det är en makalös unge till att kunna sova... När vi kom hem så kom shopparna precis tillbaka de med, så då fikade vi lite innan det var dags för mormor att köra hem och ta hand om moffe igen, som är lite krasslig för tillfället. Sen kom K och hämtade C och nu har vi en lugn helg framför oss med bara lilla Tjorven.

Damen trynade gott på soffan ikväll så att hon hoppade nästan över en matning.

Mamma och pappa fick i alla fall äta middag i lugn och ro, rökt lax med pasta och stuvad spenat... Det är sååååå gott och jag är helt beroende av det nu efter att inte fått äta rökt lax under nio månader!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0