Lägesrapport


Såja, då har vi avverkat Växjö och befinner oss nu på ett hotell i Jönköping. Än så länge har det varit lugnt och ingen shopping har utförts. Det var nära ett tag i Växjö, där det fanns en butik vid namn Krokodila... Molokläder och Rubensdockor som gärna hade fått följa med hem, men M ringde precis då och sa att han var klar på sitt möte. Har han installerat någon jäkla shoppingvarnar-radar eller vad???

Ikväll har vi käkat på Jensens Böfhus (ber om ursäkt för stavningen, men hittar inga danska ö i min dator!) och ätit Whiskeybiff= GOTT!!! Nu slappar vi på hotellrummet och Matilda sussar sött i sin vagn (trots att här är spjälsäng till henne...) Imorgon ska vi kolla läget i Jönköping och sen far vi vidare mot Göteborg.

Det är så mysigt att vara på vift med sambo och Tjorv :)


Kommentarer
Postat av: Mie och Milo

Ohh så mysigt ni har det...jag vill också:) Jensens böfhus har god mat, jag brukar köpa deras sås på Ica och det finns just whiskey och bearnaisesås..mumma! Njut nu av varandra och ha det så gott alla tre! Skrattade gott åt shoppingradar-varnaren:)

2009-03-17 @ 20:58:53
URL: http://miemilo.blogspot.com/
Postat av: sicka

Åhh Krokodilia, de hade väl grym utförsäljning annars tyckte jag svärmams sa? Duktigt att hålla i dina dollars ;) De lär väl flöda i Gbg istället..hihi. Hälsa Smauland från snålänningen! kram

2009-03-17 @ 22:01:01
URL: http://sicka.blogg.se/
Postat av: Ida

Visst är det ok att du länkar =)

Ha det så roligt på turnen!

2009-03-17 @ 23:26:00
URL: http://jagedenjage.blogg.se/
Postat av: Katja

Var var var är de underbara filurerna i inlägget "effektiv" köpta? Helt fantastiska :)



Mysigt med en liten tur tillsammans med familjen. Hur gammal är er söta tjeja?

2009-03-17 @ 23:41:02
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0