Det gick ju bra...

Godmorgon vänner. Natten gick hur bra som helst här hemma. Klockan två var jag uppe och stoppade in nappen och sen vid fyra nånting fick hon komma in i min säng. Jag var lite orolig över att jag inte skulle höra henne förrän hon var vaken och ledsen, men mammaradarn funkade bra. När det började knysta därinne vaknade jag. Tack och lov! Vill inte att hon ska behöva ligga och bli ledsen ju... Nåja, det var som dagt skönt att det gick bra och Matilda är lika nöjd med att sova i sängen som i vaggan, men fy vad det var tomt i sovrummet igår när jag gick och la mig. Nu är vaggan nerplockad med och jöss så mycket plats det blev helt plötsligt!

Dagens aktiviteter: Städa och besök av Mie och Milo. Lagom aktivt, det vill säga det är käkarna som kommer att bli aktiverade framförallt hihi. Vi är duktiga på att babbla jag och syster!

Hade behövt komma ner till tobaksaffären en sväng med idag och hämta mina paket, men jag har inte alls lust att gå dit i detta vädret. Regn och blåst idag igen och 25 minuters promenad enkel väg lockar inte alls då. Bekväm? Oh yes! Nähä, städa lite var det som gällde här.

Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Nikita - mamma till Albin

Här skiner solen, fast ja törs inte hoppas att den stannar hela dagen, igår slutade de ju med massa regn och skitväder!!

2009-05-07 @ 08:30:19
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Malin

Önskar en trevlig och snackig dag!:)



Kram kram.

2009-05-07 @ 08:38:58
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: Susan

Go morron.



Skönt att det gick bra att hon sov i eget rum.



Akta nu så du inte får träningsvärk i käkarna sen;)



Kramar

2009-05-07 @ 10:30:48
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: ღ Mamma Russin

trevligt med syster besök..:) ska sessan få sina nya fina kläder då?? jag vill se hur de vart på.. hälsa syster..

kram

2009-05-07 @ 13:06:12
URL: http://www.enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Va skönt att det går bra att låta sessan sova i eget rum! Edvin minns jag fick flytta til sitt när han var ca 7 månader och han har absolut sovit bättre där inne när han inte blir störd :)



Kram

2009-05-07 @ 14:09:14
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Va skönt att det gick så bra:) Oftast är det jobbigare för oss mammor än för de små ;) Hihi! Nu ska jag läsa ikapp din dag :)



Kram Jenny

2009-05-07 @ 21:30:05
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0