Dagen i bilder

Stumpan är feberfri och pigg och go igen. Mycket skönt får jag säga. Natten till idag var därmed helt ok igen, Matilda sov i sin säng till fyrasnåret så det blev rätt många timmar som ryggen fick vila!

Förmiddagen gick åt till att städa här hemma. Som ni ser hade jag en utmärkt liten hjälpreda ;) Vi fick skurat både det ena och andra, putsat fönster och tvättat ett par maskiner tvätt! Matilda tog sig även en rejäl förmiddagslur.


När vi hade fixat till oss och ätit lunch hoppade vi på bussen och åkte till Fredriksdal. Ett jättefint friluftsmuseum med en massa djur och växter att titta på och en hel del annat. Vi tittade på getter, kossor och grisar i varierande storlekar. De som inte var så stora, typ fjolårs-kultingar var ju roliga att titta på, men stora mamma och pappa gris var allt lite otäcka när de grymtade loss!



Efter att vi traskat omkring och tittat på än det ena, än det andra, blev vi lite fikasugna och slog oss ner i caféet med en kopp kaffe och lite glass. Matilda fick provsmaka för första gången och det var givetvis väldigt gott, men det bästa var nog ändå boppeslurken som slank ner när vi satt och hade det mysigt i solen.


Efter boppningen i caféet somnade Matilda och vi begav oss hemåt. När vi kom hem var det bara att fixa ihop picknick inför kvällens aktivitet; brännboll med C & E:s klass. Det blev en liten pastasallad gjord på sånt som fanns tillgängligt i kylen. Hur gott som helst, en termos kaffe fick också följa med, men någon kaka bidde det inte:) Vädret var på topp, vilket det faktiskt varit hela dagen trots alla moln som svirrat runt! Resultat i brännbollen? Föräldrarna vann....


Ja, det var vår dag i bilder det. Vi har haft det hur mysigt som helst!

Nu sover lilla tösen gott i sin säng. Både jag och Micke provade att ge henne välling idag, men flaska är inget hon finner intressant så efter en halvtimmes trugande lade vi ner det projektet för kvällen. Nytt försök imorgon.

Morgondagen ligger än så länge oplanerad. Något lär vi ju hitta på, men vad? Det får vi se!

Har ni också haft det bra idag?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jösses vilken dag och vilket väder!Sov gott!



Kramar Ma

2009-06-08 @ 22:30:12
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: Erika

fin bilder, och en rolig dag ser ni ut att haft :).. vars är M's skor köpa, alltså nike skorna?



Kram

2009-06-09 @ 06:42:49
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: Russin

hej hej..

oj så mycket trevligt ni gjort.. :)

skönt att lillgumman mår bättre.. här har stinas 11 gått över till gröna nyanser, men hon är inte hängig eller dålig, skönt...:)



KRAMKRAM

2009-06-09 @ 08:37:46
URL: http://enburkrussin.wordpress.com
Postat av: emma - mamma till meja

vilken härlig dag :) och så bra med en hjälpreda när man ska städa ;)

2009-06-09 @ 09:08:18
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilka härliga bilder!

2009-06-09 @ 13:23:55
URL: http://ekjensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0