Grattis på mors dag!

Till alla supermammor därute, GRATTIS på vår dag.

Dagen i ugglehuset började bra med frukost på altanen i strålande solsken. Härligt! De stackars barnen som campade på gräsmattan tyckte kanske inte att det var så kul däremot. Undertecknad har nämligen lite svårt för att smyga emellanåt, så när jag bar ut Matildas matstol samtidigt som jag hade tösabiten på armen, väsnades det en del. Ooops då! Vad barnen kom upp i tid hihi. 
Men eftersom alla kom upp i tid idag hann vi med att få iväg en massa bråte till tippen idag. Ungarna var riktigt duktiga och slet i värmen, sen blev det grillad korv till lunch, vilket ungarna uppskattade till max.

16.00 (bip) var det tid att fira mors dag med våra mödrar på Tomatens hus. Mysigt och gott som alltid och med det bästa vädret man kan tänka sig för att sitta i en lummig trädgård på landet och käka smarrig tomatpaj. Det var mycket uppskattat av både min och Mickes mor som är de bästa mammor man kan tänka sig och alltid ställer upp för oss.

Hoppas att ni haft en lika bra mors dag som jag har haft med en massa kärlek runt er.

Kraaaam

Yes! och Oh, nooooo!!!!

Solen lyckades ta sig fram idag och eftermiddagen blev riktigt härlig. Tyvärr kunde jag inte följa med ner till hamnen när Micke skulle sjösätta båten, eftersom vi drabbades av mayor stopp i avloppet i köket. Jag fick stanna hemma istället och ta emot allas vår favoritrörmokare... Lille far! Vad skulle man göra utan pappsen sin? I två timmar körde han med högtryckstvätten i rören och jädrar i havet vad det stank... Men det är ju skönt att slippa ringa Sydspol eller dylikt för att åtgärda det. Timpengen hade förmodligen blivit annorlunda då! Nu är rören rensade i alla fall här hemma och vattnet svischar ut så fint, så fint i vasken :)

Hela eftermiddagen gick i alla fall till detta men till sist lyckades jag ta mig ut i det fina vädret en liten stund när Matilda (äntligen) sov middag, vid halv fem-snåret! Lillan tycker inte alls att det är kul att sova utan sin mamma för tillfället och även om mamman tycker att det är mysigt att vila lite med lillan, så håller det ju inte att ligga hos henne HELA tiden varje gång hon ska sova! Tramsfia..

Eftersom solen värmde upp tillvaron rejält runt ugglehuset åkte Matildans plaskepöl fram ikväll (äntligen) och hon fick testa att bada utomhus. Det var ju hur kul som helst och hon satt och var så lycklig det lilla trollet. Det gjorde ju inte saken sämre att alla satt runt omkring emellanåt och beundrade henne:) Tala om att vara "center of attention";)


Nu har det grillats i ugglehuset och monterats tält. Japp, los biggos kiddos ska tälta på gräsmattan! Matilda har efter många om och men somnat i sin säng. På magen!?! Ja ja, bara hon sover så och andningslarmet är inkopplat som vanligt så det ska väl vara lugnt då? Hon är ju så pass stor nu att det borde vara ok att nanna på mage om hon vill det. Hur sover era bebisar egentligen och har de sovit likadant hela tiden eller det har ändrats efterhand? Matilda har ju sovit på rygg eller sida fram tills idag i princip, men ikväll låg hon bara och kastade sig fram och tillbaka tills jag vände över henne på magen. Lilla tösen. Nu hoppas mamman på en lugn kväll och några timmar för sig själv i bingen i natt hade hon inte heller blivit upprörd över minsann!

Tjipp friends!

Lördag :)

Blev visst inte mycket bloggat igår... Någon fastnade i Photoshop på kvällen... Tack Susan för tipset! Nu sa jag tassa runt hos er en sväng och sen får vi se vad dagen mer bjuder på. Lovar att skriva mer sen idag.

Kram på er alla!

Tydligen rätt snäll;)

Du är 11% ond!

Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se



Hihi, det var ju värst vad jag var änglalik! Läste om testet hos Edvins mamma och kunde inte motstå det!

Gomorron världen

Tröttigt och tjurigt i ugglehuset för tillfället. Rättar väl till sig under dagen hoppas jag!

Dagen är helt oplanerad så vi får väl se vad vi ska hitta på. Solen skiner och det är ju klart positivt, men det var rätt kraftiga vindar fortfarande märkte jag när jag var ute och tömde lite sopor och hämtade tidningen.

Nu ska vi titta på Fifi och blomsterfröna här...

Vecka 4

Startvikt: 68,8   Midjemått: 95 cm
Vecka1:   68,0   Midjemått: 95 cm
Vecka2:   67,9
Vecka3:   67,7
Vecka4:   67,0

Tjoho!!! Vilken bra vecka trots att det inte blivit så mycket promenader som tänkt, plus att det ätits lite väl gottigt emellanåt. Känns ju riktigt bra detta. 5 kilo till sen är jag nog ganska nöjd faktiskt!

Dagens film!

Kolla in sötnosarna :) Undrar om Edvin tränar inför en framtida fallskärmshopparkarriär! Matilda är i alla fall en riktig fnitterfia och Tyra jagar leksakerna.

Hej och hå!


Skynda dig hem till mig pappa!


Här försvann dagen i ett huj och inte har jag hunnit sitta här inte! Med andra ord en nästintill helt datorfri dag idag igen :) Skadar ju inte eftersom jag har en viss förmåga att fastna helt och hållet om jag sitter här... Nörd? Oh ja!

Vad har då hänt eftersom jag inte haft tid att hänga här? Jo, vi började dagen med att köra och lämna pappa på jobb. (De skulle ju iväg på någon team-building-tjohejsan i Jönköping så här sitter man själv och häckar nu...) När han var lämnad blev det ett besök på Maxi och idag upptäckte jag tjusningen med självscanning... Lite sen kan man tycka, men bättre sent än aldrig! Så smidigt, det var ju en ren fröjd att handla.

Hem med varorna och en trött gnällig unge hade jag som INTE skulle sova. Det slutade med att jag boppade henne i vår binge. Funkar i nio fall av tio och så även idag :) Fixade till inför dagens besök som bestod av
Sicka och Sofie med bebisar. Det är banne mig alltid lika mysigt och trevligt att umgås med er tjejer! Så mycket skratt och prat om både det ena och det andra alla gånger. Våra små snuttar såg också ut att ha rätt kul idag :) Roligt nu när de börjar intressera sig för varandra. Matilda delade ut blöta pussar mitt på hjässan till både Edvin och Tyra så de blev helt stela i håret! Min dotter är väldigt kärvänlig av sig...

Blir nog tidig kväll här ikväll. Jag är sååå trött efter att natten till idag inte var den mest optimala. Lillan ville komma in till mamsen och pappsen redan vid halv ett och därefter var det ett konstant boppande känns det som. Älskade unge, det här evinnerliga nattboppandet blir lite påfrestande när det sker i ett! Jag hoppas nu på en lugn kväll och natt.

Det var allt för nu. Man vet ju aldrig om jag hinner in en runda till ikväll ;)

Tjipp tjopp!


Cykel och bloggverkstad!

Min stora duktiga lilla tjej har idag köpt cykel för helt egna pengar! 2000 spänn kostade den och hon fattades bara 200:- som hon fått låna av oss. Tycker det är riktigt bra jobbat av en nioåring! Det är hennes första cyklar med växlar (21 st!!!) och hon är superstolt. Det är mamma med förresten!



Micke har haft en massa att mecka med ikväll så jag fastnade framför datorn i alla fall. Lade in en design jag gjort till min goa vän Sofie. Jag är så glad att hon tyckte om den :) Har ju kört fast i min egen för tillfället (är absolut inte missnöjd, men jag filar på bakgrunden för tillfället) så då började jag göra till andra istället! Tycker det är så kul att mecka både i bloggar och Photoshop och övning ger ju färdighet:)

Nu ska jag kika runt hos er. Har en massa att läsa så det är tveksamt att jag hinner allt ikväll!

Kram på er :)



Filmtajm!







Oj då...

Fick åka ner i stan idag igen och byta två av de där skjortorna jag köpte till Micke igen, men tror ni jag kom hem med enbart två nya skjortor??? Hell no! Det blev lite mer shopping till Matilda inne på BR, nämligen en liten plaskepöl till fina dagar, ett litet djur som sprutar vatten i badet (som kusin Milo också har;) ) och såpbubblor...

Sen fick mamsen ett riktigt batteri med laddare till sin kamera med idag. Är så trött på de vanliga laddningsbara batterierna där man kan ta 50 bilder max och sen är de slut... Just det blev en Bröllopstidning med... Alltid kul med lite inspiration!

Detta hann vi med i förmiddags! Otroligt rent att vi var nere i stan redan tio. Jag brukar stå i duschen då... Meeen pappsens teefon började ju tjuta och blippa (påminnelse om morgodagens aktivitet, grrrr...) vid sex i morse så då vaknade vi alla tre. I alla fall, halv tolv var vi hemma igen och då var det lite lunchdags. Högrev/potatis/morotspuré till skruttan och en omelett med bacon i till mamma. Mums filibabba! Sen packade vi upp våra inköp och gick ut och blåste bubblor en stund. Jag hade ju planer på en promenad med idag men eftersom vädret varit vääääldigt växlande gick vi och la oss och sov hela eftermiddagen istället :) Så mysigt! Nu blir det nog inte mycket mer bloggande här idag eftersom M åker bort imorgon kan det ju vara läge att umgås med honom!

Hoppas ni också haft en bra dag.

Svart bälte eller hur var det nu?

Nu får jag sannerligen inte åka ner i stan mer på en månad! Hade en lunchdejt med syster yster där vi tittade på min klänning och på potentiell klänning till henne. Blir nog bra ska ni se;)

Efter att Annika och jag lunchat klart och hon snodde tillbaka till jobb, mötte jag upp Jessica och Edvin. Vi skulle nämligen promenera... Oj, vad vi promenerade... Hela långa vägen till Polarn typ! Ooops då... och från Polarn fick det följa med lite kläder hem... Efter Polarn promenerade vi vidare... hela vägen till Waynes! Kaffepaus då med andra ord. Lilla (not!) latten och morotskakan slank ner så lätt såååå. När vi satt där kom jag på att my love också behövde lite kläder. Malmströms blev därför nästa stopp. Hittade flera skjortor och ett par shorts så nu är det lite mer i hans garderob med att välja på. Därpå gick vi till Gina där jag INTE shoppade. Blev det någon promenad då? Ja en liten på en kvart ungefär, därefter var jag tvungen att åka hem eftersom Cajsa ringde och jagade mig en massa. Just det vi slank ju inom Lilla Helsingborg med nånstans i farten, där det bidde en liten klänning...

När vi kom hem låg det minsann ett paket i brevlådan med. Det var kläderna jag beställde hos
Linas skyltfönster för någon vecka sedan. Massa nya fina grejer till Matilda idag alltså! Lysande:)

 
Från PoP och Lilla HBG  Från Linas Skyltfönster

Lite kul och lite allvar

Blogg.se har haft driftunderhåll så man har inte kommit in på hela morgonen! Nu är jag här i alla fall:)

Blev så glad i morse när jag kom upp och såg att M rymt upp i köket, annars brukar det vara det första jag gör på morgnarna. Nu sitter jag och Matilda och småmyser lite, hon gick in i drömmarnas land när hon låg och boppade. Såg så sött ut där hon låg och höll fast i mig och bara tittade rakt ut i ingenstans och glömde bort att boppa:)

Idag ska vi träffa min lillasyster för en koll av klänning och lite lunch där wedding-invitation-thingys (systers benämning) diskuteras:) Myselipys må jag säga!

Fick en fråga om vad som hände min förre man, i kommentarerna till utmaningen jag gjorde igår. Eftersom det kanske är fler som undrar men inte vill fråga lägger jag svaret här.
J var 26 år äldre än jag och vi var lyckligt gifta och hade nästan precis fått Cajsa när han fick en hjärtinfarkt. Dock så dog han inte av själva infarkten utan på grund av hjärnskadorna som syrebristen orsakade. Jag satt hos honom när han försvann den 28/7-00 vid sex-tiden på morgonen och det är det värsta jag upplevt. Utan mina föräldrar hade jag inte tagit mig igenom det, men det har helt klart satt sina spår i form av separationsångest och att jag går ner i depressioner utan medicin.
Idag mår vi dock bra och Cajsa har en "ny pappa" i min fd som jag träffade när hon var 20 månader. Så hon har pappa J i himlen och pappa K här på jorden. Men det har varit en rörig och lång väg att gå...

Blev lite förvirrat detta kanske men det är stora drag av det som hände...

En "lustig" sak är att jag och Micke träffades den 28/7-07... Ett tecken? Jag ser det så.

Kväll och tid att sova

Så jag slänger bara in ett snabbt litet inlägg.

Har varit sååå låg idag, blir som regel det i samband med att M ska iväg på bortajobb (vilket han ska på torsdag). Sen är jag fortfarande ledsen över vovven med. Helgen gick bra när vi hittade på en massa men nu när vardagen är här igen är det ack så tomt. Trodde aldrig att jag skulle reagera så här starkt faktiskt.

Gjorde tappra försök till att muntra upp mig själv idag, genom att promenera och leka en massa med Matilda så hon har haft det bra i alla fall. Lilla snuttan, som jag älskar den ungen!

Antar att jag har en massa att läsa i era bloggar, men det får bli imorgon. Nu är jag för trött efter att ha kluddat i Photoshop de senaste timmarna! Japp, ny header IGEN!

Suss gott allesammans, tittar in hos er imorgon.


Dagens Matilda:
Body från Molo, byxor från Bombi Bitt och de söta små Nikeskorna!
Notera även den lilla blomman bakom örat :)

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Ma


Rules:
1. Answer the questions on your blog
2. Take away one question you don't like and add a new one
3. Tag 5 other people


1. Which perfume do you use?
Just nu är det mycket "Eau de kräk" annars gillar jag White Linen

2. What is the worst thing you been through?
Utan tvekan när min förre make (Cajsas pappa) dog.

3. What's for dinner today?
Sambons hemgjorda potatissallad och revben skulle jag tro!

4. Today's highlight?
Det är en hel vecka tills det är måndag igen:)

5. What whould you really like to learn?
Sjunga opera hade varit rätt häftigt

6. What was the last thing you bought?
Presentkort hos ticnet till svärfar

7. What's your most important goal at the moment?
Att vara positiv och inte låta mitt dåliga självförtroende ta över i olika sammanhang.

8. What do you think of the person who tagged you?
Hon verkar vara en himla trevlig tjej som jag gärna skulle träffa nån gång.

10. What's the colour of your eyes?
Grön-gråmelerade

11. Who was the last person you called?
Min sambo

12. If you could be anywhere in the world for the next hours, where would that be?
Trivs bra här hemma faktiskt.

13. What do you find important with your friends?
Att jag kan vara den jag är och att vi har så jäkla kul tillsammans

14. Who would you like to meet sometime?
Harry Potter:D

15. Would you like to have kids one day?
Är nöjd med de jag har....

16. What's your favourite piece in your wardrobe?
Hmmm... Det är nog min fina tunna Odd Molly-kofta för tillfället och mina nya ljusa jeans:)

17. What is your hidden talent?
Får väl anse att jag kan sjunga eftersom jag sjungit barber-shop en gång i tiden...

18. 3 things that make you smile?
Matildas leende på morgonen, tanken på att jag är lycklig och har världens finaste familj, jag ska gifta mig med min älskling

19. What's your favourite song at the moment?
Hmmm... svårt, svårt... Finns mycket bra ju... Men det får nog bli Fear of the Dark med Iron Maiden... Alternativt Imse Vimse Spindel med moi :)

20. What's your favourite tv-series?
Så ska det låta, På spåret, CSI

21. What are you wearing at the moment?
Mysbyxor och linne

22. What's your favourite sweets?
Choklad

23. What is the last film you saw?
Tittar ytterst sällan på film så jag minns inte riktigt...

24. When was the last time you cried and why?
I morse när jag och sambon pratade om möhippor... Möhippor är nämligen ett ångestframkallande fenomen hos mig (av någon konstig anledning) vilket alla har så svårt att förstå.

Jag utmanar Mie, Susan, Mamma Russin, Edvins mamma och Nikita


Gomorron världen!

Solen lyser med sin frånvaro här idag igen. Eländigt värre! Enligt SMHI ska det dock vara fint... Hmm, de kanske får kolla av sina instrument lite!

Planen för dagen är just nu lite oklar, men det ger väl sig så småningom. För tillfället har jag (än en gång) en trött gnällig unge som jag ska gå och mysa med så hon somnar.

Hörs!


Notera sugmärket min dotter åstadkommit...
Vampyr:)

Det finns inget dåligt väder:)


Bara dåliga kläder och det har inte Matilda:) Idag invigde vi regnstället, för givetvis var vi i hamnen då det regnade... Nu lyser solen så vi ska ut och promenera lite.

Tjipp tjopp

Så var det söndag igen!

Förhoppningsvis blir det fint väder idag. Det ser så ut i alla fall!

Vi har haft en bra natt i natt, från kvart över nio i gårkväll till kvart i sex i morse i egen säng. Mycket skönt! Själv somnade jag på soffan igår, mitt i Shyffert. Så typiskt när det var något man ville se. Satt och "tokgarvade" (sambons uttryck) ena sekunden och sov nästa, så jag såg väl ungefär halva programmet bara. Det jag såg gillade jag i alla fall. Så klockrent!

Sambon ska till båten idag igen och förhoppningsvis hamnar den i plurret nu. Om vi ligger rätt i tiden följer jag och lilla M också med.

Nu har jag en trött och tjurig bebis här, bäst att fixa:) Återkommer senare idag!

Tjipp


Nu måste vi tävla lite igen:)


Jag tävlar om ett presentkort på 250:- kr hos Funkybaby.se 
Klicka in dig hos
CRAZYANGEL och var med och tävla du med!


Stollan då!


Denna lilla stolla, numera i pyjamas, är fortfarande vaken och ligger dubbelvikt i mitt knä och kvittrar. Tro nu inte att hon sovit en massa på dagen. Åh nej, inte Matilda inte! 1,5 timme i förmiddags och trekvart i eftermiddags är väl ungefär vad som presterats i sömnväg...

Idag har vi städat lite här hemma och i eftermiddags/kväll var vi och gratulerade lille far som fyller år idag. Maj är en månad som består av kalas, kalas, kalas och lite mer kalas i vår familj... Blir lite dyrt men det är ju rätt kul med:)

Här är en bild på mig i mina baggyjeans som jag lovat Erika länge nu.

Åååååh!!!

Vad det är hopplöst! Antingen så är jag inte nöjd med headern eller så är jag inte nöjd med bakgrunden. Skulle jag mot all förmodan vara nöjd med båda delar, så är jag inte nöjd med kombinationen.

Nu går jag och lägger mig!

Vid havet

Idag följde jag och Matilda med till hamnen när pappsen skulle bottenmåla. Regnstället packades ner till damen så vi skulle kunna leka lite på stranden, tyckte jag i alla fall. Det visade sig dock att Matilda var av helt annan åsikt och sov hela eftermiddagen. Nu ska man ju inte klaga över att hon sover, men nog var det lite förargligt, hon brukar ju inte sova tre timmar i ett svep längre. Istället blev det promenerad längs med stranden för vår del och pappsen jobbade på. Nu har jag även lovat att vi ska fortsätta jobba vidare på min djupt-vatten-är-farligt-och-därför-vill-jag-inte-åka-båt-noja och ska ut och segla med lillfjantan. Båten är dock fortfarande till salu! Vi kan låna farfars sen istället.

Vecka 3

Startvikt: 68,8   Midjemått: 95 cm
Vecka1:   68,0   Midjemått: 95 cm
Vecka2:   67,9
Vecka3:   67,7

Det går inte fort men det går neråt! Hmm undrar om hastigheten beror på att någon är en gottegris utan dess like:) Tur att jag rör på mig så vansinnigt mycket så det ändå går neråt, trots allt frosseri... Hittar ju nya anledningar varje vecka till gotterier. Skärpning Cilia!


Nytraderat



Ropade precis in dessa rosa 3/4 Nova Star som lilla M kan ha i höst med strumpbyxor eller leggings under. Tyckte att de var så fina och slutbudet blev 175:-. Skulle kunna tänka mig en grå hoodtröja från N. S. till dem med... Får vi hålla span efter;)

Guess what!

Jag sitter fortfarande med min råtta i famnen... Sova själv utan mamma verkar inte vara aktuellt... Jippi. NOT! Känner mig lite sned i kroppen av allt bärande och vaggande här idag. Skruttfia!

Vi har haft en himla mysig dag. I eftermiddags var vi och firade farfar som fyllde år igår och ikväll har mor och far varit här eftersom jag skulle göra en ansiktsbehandling på mamsen. Bara mys och en massa god mat. Det blev även att vi tittade på lite hundar på nätet. Finns en massa spännande raser ju!

Just nu hatar jag att vara ensam hemma eller att komma hem när man varit någonstans. Det är så tomt att det gör ont i hela mig. Gråter i omgångar för emellanåtväller saknaden över mig. När jag sitter och ammar i soffan på morgonen kan jag höra hur det skramlar i hennes halsband ända tills jag kommer på att hon inte finns mer. Lilla vovven du är så saknad.


Morgonkvitter


Matilda fick en boll igår när vi var i stan och den har vi suttit och lekt med nu på morgonkvisten. Det är mycket spännande när den rullar iväg och jag sen rullar tillbaka den. Hon såg så rolig ut där hon satt och tittade fundersamt först på bollen och sen på mig när jag rullade tillbaka den. Lilla sötnos.

Vi har haft ytterligare en sån här rolig natt där mamma tjänstgör som napp... Från klockan kvart över ett när hon kom över, har det boppats en gång i timmen ungefär... Tjohoooo! Hoppas detta frenetiska nattboppande ger sig snart igen.

Fika, fika, fika! Me like;)


Som manna för själen är det att fika med sina flicks. Jodå, vi har träffats idag med. Jag var ju tvungen att åka ner och betala min klänning så då fick det bli en stadsfika idag med! Nu får vi nog köra hemmafikor och picknickar till nästa barnbidrag så vi inte ruinerar oss på sånt, för det är banne mig inte billigt!

Fille hade studiedag och hängde med till stan eftersom han ville köpa tröjor. Han hittade inga tröjor men fick höra en hiiiimla massa skitsnack från tre glappkäftade fruntimmer med bebisar! Hihi, fast han tyckte det var rätt kul... Han fick ju även den stora äran att se klänningen och den fick absolut godkänt. Sötisen. Idag bidde det även ett par skor till klänningen. Lika bra att passa på när man var där, jag är ju rent för lat för att flänga runt och titta och prova på tusen ställen.

Just nu råder lugnet i ugglehuset. Tre av fyra storbarn är ute och spelar fotboll (de är ju lediga imorgon) och den fjärde (som varit hemma från skolan med ont i halsen) sitter vid den andra datorn och spelar något spel. Matilda sover sen en timme och jag hoppas hon fortsätter med det länge i natt... Micke har jobbaktivitet som innebär kolla på fotboll med kunder... Tja och här sitter jag! Nu ska jag fortsätta att titta på tärnklänningar och läsa om hundraser. Mycket att stå i ;)

Tjing tjing...

Tävlingsdags!



"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
en valfri t-shirt från Rockefella i samarbete med Rocka by Baby
 Var med och tävla HÄR du med!"


Gårdagen

Hej alla mina vänner. Tack för era kommentarer i samband med vår lilla vovves bortgång. Jag orkade inte skriva igår utan flydde hemmet istället för att slippa se hennes saker och på kvällen somnade jag vid halv nio ungefär. Helt färdig. Idag känns det lite bättre och jag har plockat undan hennes grejer som var här inne och satt ut dem på uterummet. Kan inte förstå riktigt än att hon är borta bara. Lilla, lilla vovven vad vi saknar dig!

Igår flydde jag som sagt till stan en runda där my sweet flicks mötte upp och tröstade mig. Jag passade på att köpa present till lille far och sen tog vi lunch OCH en fika på Wayne´s. Jag tog en stor latte och oj vad den var stor! En hel jäkla balja! men gott var det och en morotskaka bidde det till med. Precis vad en lissen tös behövde. När vi sen traskade rundor kom A på att hon skulle in och säga hej på sitt jobb, en brud och festklänningsbutik... Hur tror ni det slutade? Jodå! Jag hade ju egentligen bestämt mig för att jag skulle ha svägerskans klänning (om jag lyckades bli så smal dvs) men hell no! Igår hittade jag MIN klänning! Till ett superbra pris med så jag är så lycklig över den. Ska ner och betala den idag:) Den satt så himla bra redan så det kommer bara att behöva göras lite småjusteringar sen när det är dags. En väldigt enkel klänning i lite "sjöjungfrumodell", precis min stil och den kommer att passa så bra till cocktailparty-upplägget. Svärmors pärlor kommer att bli superfina till med så det är ju kul. Kommer dock inte att lägga ut bild på den här. Måste ju vara lite hemlig;)

Vi hade med andra ord en riktigt bra eftermiddag tillsammans med A & A och J & E. Tack flickor, ni är så underbara! När vi skulle hem velade jag lite fram och tillbaka om jag skulle gå eller åka buss eller bli upphämtad av M. Det slutade med att jag gick hela vägen hem. Passade ju bra så man fick rastat av sig den där morotskakan...

När vi kom hem låg Matildas regnställ i brevlådan och väntade! Snabba ryck må jag säga. Hon blev jättefin i det och fast det är ganska stort kan hon ha det då det är väldigt mjukt och lätt att röra sig i.

Liten söt i stort regnställ...
Köpt hos Lucky Little Me...



 


Borta

Tårarna bara rinner. Vår lilla X finns inte mer. Hon dog hos veterinären. De vet inte riktigt vad som var fel, men de misstänker en medfödd hjärtdefekt som tagit ut sin rätt... Hon slutade andas när de kom in och de fick aldrig igång henne igen. Stackars vår lilla vovve... Tydligen hade det nog inte spelat så stor roll om vi kommit in tidigare heller, så om man ska se något positivt i det hela, fick hon vara hemma nästan in i det sista...


Oroligt och ledsamt

Lilla vovven har fått åka till veterinären med en misstänkt magomvridning. Hon blev dålig igår när vi var ute och gick (tror jag skrivit lite om det innan) men vi tog det inte så allvarlig men nu har läget bara blivit sämre och sämre. Ingen ork, andas tungt, äter och dricker inte och är rastlös. Barnen är ledsna (ja jag med men jag försöker hålla mig lugn för deras skull) och oroliga för att hon ska dö. Är detta ett "straff" för att vi övervägde att sälja henne?
Fick precis ett sms från M att det blev riktigt akut, de tog henne direkt när de kom in och hon har tydligen slutat att andas en omgång. FAN!!!

Plus och Minus!

+Vilket fint väder vi har haft idag. Helt underbart!

+Natten till idag var bra, Matilda sov fram till halv fem i sin binge och det är mamma väldigt nöjd med. Sen var det ju rätt mycket boppande där tidigt på morgonkvisten, men i gengäld sov hon till kvart i nio sen så jag hann både äta, dricka kaffe och städa golven innan hon vaknade och det tyckte jag var skönt. Upptäckte att en liten tand är på väg upp. Undrar om det kan ha bidragit till damens för tillfället inte så braiga humör...

-Varför gör inte de stora kedjorna regnkläder i mindre storlekar än 86? Måste de sitta still i vagnen fram tills de kan ha 86 eller är tanken att man ska sitta inne alltid? Blev lite irriterad... Vi kom på i helgen att det hade varit bra med ett regnställ till Matilda då vi stod ute (utan vagn) när det hängde tunga regnmoln över våra skallar. Och tänk att man kanske vill gå i skogen med bärsele även om det regnar, eller gunga eller vad som helst! Vi använder inte alltid vagnen!! Så nu slutade det med ett Ida T i stl 74/80...


+I övrigt har det varit lugnt här idag. Blev en promenad efter att Matilda ätit lunch och sen har vi mest slappat. Hade lite "picknick" på gräsmattan med idag. Lilla söt åt fruktpuré och majskrokar det vill säga:)


Trött nu

Förmiddagen bjöd på en liten promenad och i samband med den en hund som helt plötsligt inte ville gå... M fick bära hem henne. Tramsvovven då! Nu verkar hon bra igen som tur är. Tillfälligt uheld typ... Vi har förresten bestämt hos för att hon får stanna hos oss i alla fall för vi hittar ingen som vi känner är rätt till henne.

Var på mycket trevligt kalas idag hos syster yster. Det bjöds på så jäkla god pastasallad med kyckling och förmodligen åt jag aningens för mycket. Det är ju så lätt hänt när det är gott. Tack så supermycket! Var gott och trevligt och kul att se alla bebbar:)

Matilda har fortsatt med sitt småkinkande idag också. Hoppas att hon sover i sin egen säng i natt i alla fall så min rygg får vila lite.

Just nu letar jag regn/vindställ till Matilda. Konstaterade det igår att det kan behövas även om det är sommar vi inväntar nu. Svensk sommar brukar ju innebära en hel del regn, men man kan ju ändå vilja/behöva vara ute. Har hittat en Ida T-jacka jag vill ha, men jag vill ju ha matchande byxor till och det var inte lika lätt, men skam den som ger sig!

Har allt varit inne och kikat hos er idag även om jag inte lämnat spår efter mig. Vinkar hej till alla bloggisarna här istället ikväll:)

Vad som händer imorgon har jag än så länge ingen aning om, men jag är eventuellt lite sugen på att promenixa iväg till Fredriksdal och titta på djuren med tramsfian. Någon som vill följa med i så fall?

Natten som gick och en massa gratulationer!

Jahapp, om vi hade en bra natt mot gårdagen så hade vi en mindre bra mot idag. Halv tolv hade jag en förtvivlad liten tös igen så det var bara att ta in henne hos mig. Lilla trollungen. Nu sitter vi och tittar på Lilla huset på prärien och boppar. Mysigt:)

Jaha, Norge vann igår. Grattis Norge... Vad säger ni om det då? Jag tycker att låten är helt ok. Trallvänlig och popsnöret himself är ju sockersöt, så han går väl hem hos de flesta. Jag är helt övertygad om att även jag kommer att gå och tralla på den, fast det sabbar rockimagen;)

Just det vi gratulerar Norge på nationaldagen med idag!

Sen får vi inte glömma det viktigaste idag, GRATTIS MIE!!! Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år! Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade åååår! Fanfarer och hurrarop

Skruttan då...


Klänning: Moster Mie design;) Tröja: Ej sikke lej Leggings: Duns

Just nu sitter jag och tittar på ESC med ett litet bylte i famnen. Matilda vaknade helförtvivlad efter en timme här nu ikväll så jag fick ta upp henne och nu ligger hon här inpackad i sitt täcke i min famn. Lilla hjärtat har haft en jobbig dag idag, blivit ledsen fram och tillbaka och bara velat vara hos mamman sin hela tiden. Jag har med andra ord haft ett fasligt sjå här idag med att hålla lilla snäckan på bra humör.  Det gör så ont i mitt mammahjärta när hon blir så ledsen.

I eftermiddags var vi och tittade på gympauppvisning igen, denna gången var det Emmas förenings tur. Det blir ju en del olika uppvisningar med tre barn i varsin förening. Denna uppvisning hölls utomhus (typiskt att vi hade tråkväder) och kaffekorgen var med. Som tur var höll regnet sig borta i alla fall, men jag vill inte påstå att det var varmt ute! Då är det skönt att ha Matilda i sele på magen, för det ökar på temperaturen lite i alla fall:)

I övrigt har det varit lugnt idag, lugnt från aktiviteter i alla fall. Imorgon är det kalasdags för min kära syster fyller år. 25 hon också;)

Nähäpp, tillbaka till ESC-eländet, för ett elände är det men inte en chans att jag missar det!

Tjipp, tjipp

Tack Matilda:)

Igår somnade hon klockan åtta, precis som det ska vara enligt tidigare vanor och sov till halv sex i morse! Mamma tackar och tar emot för att hon fått sova hela natten i lugn och ro :) Tro nu inte att vi gick upp halv sex, åh nej, det är lite i tidigaste laget. Jag hämtade in Matilda i vår säng och boppade henne och sen somnade vi om och sov till strax efter åtta (med undantag för ett illvrål vid halv sju då vi fick ta andra boppen...) Riktigt skönt!

Nu ska vi ta och städa lite. Tycker golvet är urrrrk! Not nice... Sen får vi se vad som händer idag. Beror på väder och vind helt enkelt.


Bild från igår när Matilda hoppar studsmatta med storebror:)

Trädgårdsfix och mys

Idag har Sicka och Edvin hjälpt oss i trädgården. Mötte upp dem vid middagstid och sen promenixade vi hem här. Fikade lite och snackade en massa snicksnack och efter att alla var mätta och glada, stora som små, gick vi ut och gav oss på mitt trädgårdsland. Synnerligen trevligt med sällskap när man rensar ogräs, speciellt med tanke på att hela trädgårdslandet var fullt med solrosskott... Anledningen till det är att vi tömde kaninburen där när lille Sixten dött förra året. Känns inte som ett smart drag längre!

Riktigt pilleriarbete...

Kärleken flödade över Ugglehuset idag, Matilda var som heltokig i Edvin. Ja ja, Edvin var ju inte helt motsträvig han heller;) Söta är de tillsammans i alla fall! Våra fina gullungar!



Ja, det är det som hänt idag. En mysig dag i trädgården helt enkelt och det är aldrig fel. Nu sitter vi utslagna i tv-soffan lite till mans här. Blir nog en tidig kväll känner jag. Helt slut! Skönt att Matilda behagade somna utan knot här idag. Denna vecka har ju varit lite halvdan på den fronten annars.

Hoppas alla haft en bra dag. Ska kika in och läsa lite bloggar nu innan sängen börjar kalla på mig.




Till badet



Denna använder mamma på mig när jag badar och den är verkligen super så jag måste tipsa er om den. Om ni skulle vara intresserade av en sådan så lämna en rad här i kommentarerna.
Egentligen vill vi inte ta upp det i denna bloggen att mamma säljer sånt här, men denna är så mysig tycker jag så den får vara med!

"Epoch® Baby använder sig av kunskap som gått vidare bland föräldrar från generation till generation världen över. Beprövade, säkra botaniska ingredienser ger dig tillgång till urgammal visdom för nästa generation.

För varje Epoch® produkt som säljs, donerar Nu Skin Enterprises $0.25 till Nu Skin Force for Good FoundationTM,som stödjer många projekt i utvecklingsländer världen över."

Solen skiner blank och trind...

Fredag igen och idag kommer alla våra sweethearts hem. Full rulle på programmet med andra ord:) Idag blir det trädgårdsarbete och promenad. Det ser ut att bli riktigt fint väder idag och sånt gör ju att man blir så glad. Nu ska jag ta och maila till präst och restaurang. Börjar kanske bli läge att planera lite mer aktivt inför le bröllop! Just nu har jag INGEN koll på nånting... och det är ju som sagt bara 19 veckor kvar... Jösses!


Vecka 2

Startvikt: 68,8   Midjemått: 95 cm
Vecka1:   68,0   Midjemått: 95 cm
Vecka2:   67,9

-0,1 är också en nedgång:) Jag är glad att det inte blev plus med tanke på gårdagens frosseri.
Nu är det 19 veckor kvar tills vi ska gifta oss så om jag snittar 0,4 kg i veckan kommer jag att vara smal och fin då.

Dagen som försvann

Det har varit en aktiv dag bland ugglorna idag igen. Har promenerat, fixat frissan, frossat på en massa gotter med mina flicks, promenerat och shoppat (ooops) en badstol till Matilda och promenerat ytterligare litegrann! Fille skulle träna så då passade vi på att gå med när han sprang. Känns skönt att ändå fått tre promenader idag. Speciellt med tanke på frosseriet hos Angelican!

Matildas kvällsrutiner är inte roliga för tillfället... Idag somnade hon vid halvtio. TROLLUNGE! Jag har allt varit bortskämd med en skrutt som somnade av sig själv vid åttasnåret, men så lätt är det inte för tillfället inte:) 

Nedan följer en hög med bilder från idag. Nu ska jag hoppa i säng, för imorgon står eventuellt ogräsrensning på schemat;)

Tjing tjing






Award!


Jag har fått en award av Kristina. Tack min vän. Det glädjer mig att du finner stöd i mina kommentarer och denna award betyder oerhört mycket för mig.

Jag vill ge den vidare till:

Sicka- Du får den för att du är en underbar vän och jag är så glad över att jag träffat dig. Sen är ju baktanken att du ska komma tillbaka till bloggvärlden och vara lite sarkastisk och arrogant igen, snälla du ;)
Mamma Russin och Wahls Halsobar har redan fått den på annat håll, men om ni inte hade fått den hade jag gett den till er.
Jag vill även ge den till Ett djupt sår- Du är en fantastisk människa och jag beundrar dig något oerhört för att du hanterar allt som hänt så "väl" Vet inte vad du tycker om sånt här, men jag anser att du förjänar denna.
Sen får Fru Begovic och Sofie den med för att ni är så fina vänner och inte att förglömma min mysiga syster.

Gomorron!

Ja så här såg det ut för en stund sedan. Nu har pappsen åkt till jobb och vi ska fixa till oss så vi kan gå till I och fixa mammas hår.

Titt ut!

I morse bestämde jag mig för att ha en datorfri dag i största möjliga mån. Det har faktiskt varit riktigt skönt, men jag har ju en del inlägg att läsa nu. Även morgondagen kommer att bli relativt datorfri då det står ett frisörbesök och därefter mys hos A & A på programmet. Nog om det. Vad har jag då gjort på min datorfria dag? Jo det ska jag berätta:)

I förmiddags körde jag och lilla söt ut till Mie och Milo en runda för att träna käkmuskulaturen lite. Finns alltid så mycket att prata om och jag tycker verkligen det är så supermysigt att få umgås med min kära storasyster och hennes lilla bustroll! Det är så skönt för jag känner verkligen att jag kan prata om allt med dig syster. Kram på er och tack för idag.

När vi kom hem var det middagsdags för Tjorvas och sen hade vi lite "sitt-träning". Hon är ju superduktig och satt i ca 5 minuter! Sen tog jag upp henne, så hon trillade aldrig... Vad hände egentligen? Var tog den där lilla saken vägen som bara låg och fäktade med armar och ben? Swoosch så försvann tiden igen. Hennes värld måste ju förändras något kolossalt i samband med att hon börjar sitta en massa. Helt plötsligt kan hon ju leka med saker på ett annat sätt. En fantastisk tanke hur en sådan sak faktiskt påverkar henne. Sådant tänkte jag inte på med mina stora, är det för att man är så upplyst nu och på grund av att det finns så mycket litteratur på området som man faktiskt uppmärksammar sådant i utvecklingen, eller är det på grund av att man är äldre och har gått igenom allt tidigare som man ser det? Jag tror att jag delvis uppmärksammar mycket, eftersom jag läser i Växa och upptäcka världen. The Holy Book of Motherhood ni vet ;) Men även på grund av att jag är 13 år äldre än första gången jag blev mamma. Tänker ni på sånt här? Hur olika steg i utvecklingen förändrar barnets värld och så vidare. Eller är det bara jag som är insnöad? Hade varit kul att få höra era tankar och i samband med dem om ni har ett eller flera barn och även om ni har mer än "en kull" så att säga.


Passade på att handla lite idag när jag ändå hade bilen. Micke behöver ju inte vara den som alltid får åka till City gross... Hade ett intressant samtal med M om "att handla" i telefon idag förresten. Den gick så här på ett ungefär.

J: Jag tog xxxx kronor från ditt konto så jag kan passa på att handla idag.
M: Ok
J: Men nu handlar jag bara naturell fil och yoghurt så får ungarna ha sylt i.
M: Jaha, du ska handla mat.
J: Ja, det hade väl varit urbota dumt att shoppa upp de sista pengarna?
M: Ahaaaa, handla= mat, shoppa= övrigt
J: Japp! Helt rätt

Klart det är skillnad på shopping och att handla hihi! Eller vad säger ni? Shoppa är ju kul, medan handla är ett måste. Typ... Fast jag tycker det är rätt kul att handla mat emellanåt med.

Jag har även gjort en massa mat till Matilda när jag nu haft min datorfria dag. Nu har jag 19 middagar i frysen till henne och nu har jag lagt till proteinbiten i dem så det är tre med fisk, sju med kyckling och nio med högrev. Blev riktigt goda tyckte jag. Ska bli spännande att prova :)



Nu sitter my love här brevid och jag tror att han faktiskt vill ha lite uppmärksamhet eftersom han kom hem lite senare än vanligt idag. Sen har jag som sagt en hel hög med bloggar att läsa i kapp med. Därför tackar jag för mig för nu och säger: Bis Morgen!


Hmmm

Testar vidare i designeriet. Får se hur länge denna bakgrund stannar kvar...

Kväll i Ugglehuset

Jag och sambon sitter med våra datorer i knät och tittar på semifinalen i ESC. Jag lovar att jag har roligare i bloggarna än vad hjärtat mitt har, för han jobbar den stackaren.

Som vanligt skämmer Micke bort mig med god mat här hemma. Idag fick jag pestobakad hokifilé och en bulgursallad med avokado och purjolök. Så smarrigt! Efter maten passade jag på att hoppa i duschen medan M badade lilla M. Sen var det pyjamas och boppedags för lilla fröken då klockan närmade sig åtta. När tösen slocknat tog vi vagnen och vovven och gick ut en runda eftersom vi behövde ladda busskortet (Micke ska åka kollektivt imorgon så jag får ha bilen! JIPPI!) Så vi gick ner till stationen och fixade det och hem igen. Superskönt väder för promenad och vi var ute si så där trekvart. Härligt. Hann hem nästan i lagom tid till ESC, missade bara första låten så nu sitter man som här och slötittar. Vet inte vad jag ska anse om eländet, tycker att det mesta som spelas är kasst. Heja Malena i alla fall.


Lillan sitter vidare:)


Ibland är det det lilla som gör det!


Gissa vem som ska shoppa lite nästa vecka;)

Magen mår ok igen, är lite småöm i den men jag mår inte dåligt i alla fall och jag har kunnat äta. Skönt! Hoppade dock över bvc-träffen eftersom ett avstånd på mer än 30 sekunder till toaletten inte kändes aktuellt... Jag och Matilda har istället gått och småmyst härhemma och vi har fått undan en hel del tvätt. Lilltjorven satt i gungan när jag hängde en omgång och oj som hon skrattade när jag skakade plaggen och berättade vems de var :) Helt plötsligt var det riktigt kul att hänga tvätt! Lilla söta

Eftermiddagen har spenderats i lugnet i solstolen medan Matilda sov gott i vagnen. Inte fel det heller :)

:(

Ny dag och med den nya aktiviteter är det tänkt. Klockan tre är det bvc-träff och jag hoppas min mage lugnat ner sig tills dess. Åt mat igår som min lilla mage inte tål. Vi köpte sallad på pizzerian och jag kunde ju inte låta bli det tillhörande brödet vilket jag får sota för nu. Fattar inte vad det är med just pizzeriamat som gör att min mage får så ont. Nu är det förvisso inte så illa som när jag ätit pizza (då får jag fruktansvärd kramp) men det är tillräckligt illa för att jag ska sitta här och gnälla!

Nu ska jag läsa bloggar och vila lite. Hoppas ni mår bättre!

Hej och hå!

Ny utvecklingsfas på gång här känns det som... Lilla damen vill numera inte somna riktigt lika lätt som tidigare, vilket tydligen är ett tecken. Ett annat är att man vill ha lilla mamsen intill sig alltid, oh yes indeed! Ta två steg bort och lillan illvrålar. Ytterligare en sak vi märkt är att man kan mecka en himla massa i samband med maten vilket också är vanligt i samband med denna period. Okej inse fakta mamsen, vi har några "stökiga" veckor framför oss. Men det gör ju ingenting. Mamma gosar så gärna med sin lilla tjej en massa. Hon får all den kärlek hon vill ha, när som helst, hur som helst och var som helst.

Idag har vi tagit ett stort steg framåt i den fysiska utvecklingen. Matildan har suttit utan stöd för första gången. Lilla duktiga stumpan. Det var så roligt att se för utan leksaker i händerna kunde man inte sitta, men med leksaker som hon fokuserade på gick det jättebra.



Snart läggdags för mamsen här. Trött efter dagens promenix. Fast först ska jag se klart CSI.

Rädda mammorna

Röda Korset har startat ett bloggupprop där man kan hjälpa till att samla in pengar till mammor i krigsutsatta länder.


Hoppla!

Inte hann jag läsa bloggar i förmiddags inte för helt plötsligt hade vi bokat in en promenaddejt. Och promenad blev det, som hette duga!

Gick hemifrån strax efter 10 och har precis kommit hem. Rutten gick via Jordbodalen och Olympia, där skulle jag och Sickan möta Angelica och Soffipropp, men inte dök de upp för det hade kört ihop sig på alla håll och kanter för dem. Jaha, vad gör vi då då? Hmmm, hungriga = McDonalds, men först passerade vi Fredriksdal där jag passade på att köpa Kulturkortet. Nu kan jag med andra ord gå på Fredriksdal och Sofiero (ja även Dunkers) i ett helt år utan att betala inträde. Det är bra :) På McDonalds var vi duktiga och tog varsin sallad minsann och vatten till det. Matilda passade på att slurka lite med. När vi hade käkat klart konstaterade vi att vi var nära Ringstorp där de har babycafé på måndagar och vi låg helt rätt till i tiden så bort en sväng dit (vilket var tur eftersom det var sista gången för terminen). Det är så mysigt, först lekte vi lite eller nja, Matilda och Edvin kollade väl mest på varandra de små liven och mammorna deras snackade på som vanligt ;) Efter en stund var det dags för sångstund och Matilda som var rätt trött egentligen vid det laget kom igång rejält och skrattade en massa till alla rörelserna vi gjorde. Så mysigt och till sist avslutade ledarna med att blåsa såpbubblor över barnen. Efter det var det fika och sen promenad hem igen. Totalt har jag gått i ca fyra timmar, kanske mer. Heja mig! Men det känns i höfter och fogar nu...


Nu sitter jag och Matilda och myser lite innan det är dags att käka lite gröt. Vad jag och pappsen ska äta idag har jag ingen aning om, men det tar vi tag i när han kommer hem från innebandyn. Sen ska jag se till att läsa ikapp hos er med :)


Måndag IGEN

Godmorgon allihop! Nu är det minsann måndag igen. Vad tiden bara flyger förbi.

Jag och Matilda tog lite sovmorgon idag och vaknade inte förrän tjugo i åtta ungefär. Skönt. Nu har vi tömt diskmaskinen, ätit frukost (ja lilla M äter fortfarande) och sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag. Vädret ser ok ut, så en rejäl promenad hade ju inte varit fel.

Nu ska jag i alla fall först och främst titta in hos er!


Gräsklipp och promenad


Japp! Det var verkligen hög tid att rasta gräsklipparen en sväng så det passade jag på att göra i eftermiddags när Matilda sov och Micke var vid båten. Det var långt... Eftersom det regnat den senaste veckan har det inte varit läge att klippa tidigare, så det har ju haft 10 dagar på sig att växa sen sist! Nu är det kort och fint igen i alla fall. Känns bra. Nu ska jag bara ta tag i att ringa kusin vitamin så han kommer hit och kör upp all mossa till oss.

När Micke kom hem åkte vi ut till mina föräldrar och blev minsann bjudna på middag. Ugnstekt tonfisk med färsk potatis och någon sorts citronsås. Smakade mycket bra. Efter maten drack vi kaffe... och åt dajmtårta... GI? Ooops, nej det var det inte ju. Därför fick vi ju ta en liten promenad i denna lilla håla som jag är uppvuxen i, lille far försökte slingra sig och stanna hemma och diska. Men tji fick han! Jag jagade ut dem allihop, så nu har Micke fått en guidad tur i denna metropol ;) Vi var ute och gick i en timme så när vi kom tillbaka till huset var det dags att köra hem. Fast på hemvägen passerade vi Mölledammarna och då kom jag på att vi var tvungen att gå en runda där med (bodde därute mitt i ingenstans tills jag var åtta) Det är så härlig bokskog runt ett par dammar. Just löööv it! Gå med barnvagnen där funkar däremot inte, så det var tur att vi hade bärselen med. Matilda var helfascinerad av allt det gröna och satt och babblade som bara den.



Nu sitter (halvligger) vi här i varsin soffa och tar det lugnt framför tv:n. Nöjda med tillvaron och lyckliga över att vi kom ut lite tillsammans idag. Matilda sussar gott i sin säng sedan en timme tillbaka. Förväntar mig att hon kommer över tidigt till mig i natt eftersom hon inte ätit gröt ikväll, så jag ska hoppa i säng i tid jag med så jag får sovit lite innan hon kommer över.

KRAM PÅ ER ALLIHOP

Dagens Matilda


Klänning: Mammas gamla:) Direkt från det glada 70-talet!
Tights: Duns Strumpor: PoP

Söndag och sol

Gomorron alla goa vänner! Jag är på ett strålande humör idag igen Tror att det är gårdagens egoboost i form av att jag kände mig så fin, som håller i sig idag med. Lovely! Vad vi ska hitta på idag har jag ingen aning om mer än att jag ska ut och jaga fåglar med kameran till veckans Fototriss. Sambon hade nog tänkt sig en runda till båten för att fixa i den, hade ju varit jäkligt skönt om vi fick sålt den någon gång!!!

Nu ska jag busa med stumpan en stund. Återkommer senare:)

Ringar

Satt precis och kollade på presumtiva vigselringar. Eftersom förlovningsringen är en Sandberg vill jag ju gärna ha en vigselring därifrån med... Men de är ju så förbenat dyra! Så nu ska jag hitta en jag vill ha som samtidigt passar ihop med den jag redan har... Utan att ruinera min sambo...




Någon av dessa drömmer jag om...

Helig igen

Det var ju värstanes rent vad vi springer i kyrkan i år;) Idag var det konfirmationsdags för J, Mickes söta guddotter.

Det var bara till att sätta lite fart från början härhemma i morse för 11 skulle vi vara i kyrkan. Hej och hå allt flöt på jättebra fram till kvart över tio. Då var vi nästan klara och skulle se till att komma iväg så fort som möjligt för att köpa en blomma med. Matilda satt på pottan när det ringde och jag springer för att svara. Samtalet tog 30 sek då det var Emil som undrade om han kunde komma hit och byta byxor (han hade inga finbyxor hos sin mamma, så det var ju helt ok), men på 30 sek kan mycket hända. Liten Matilda tappade nappen och lutade sig efter den och duns... Där dök mammas prinsessa i golvet! Så nu har vi fått första "blåmärket". Hon blev så ledsen (såklart, hon slog ju sig!) och jag fick upp henne i famnen, utan blöja... och vad har lilla hon gjort på pottan? Jo bajjat... Mammas kjol var inte ren längre sen! Tösen blev glad igen och fick på sig sina fina kläder som moster Mie sytt. Mamma fick rotat en ny runda i garderoben och tog på en annan kjol (och SHIT vad snygg hon blev:) ) Nu väntade vi bara på att E skulle komma hit... När de kom slängde vi nycklarna till Emma så hon fick låsa efter dem och vi iväg till blomsteraffären. Därefter språngmarsch till kyrkan i högklackat! 10.59 (nu är jag lite petig i klockslagen, jag vet) kommer vi inrusandes och flåsandes in i kyrkan. Men vi hann :)

Konfirmationen i sig var trevlig, men ännu trevligare var det efteråt hos I & N där det bjöds på supergod buffé och tårtan till kaffet ska vi inte prata om! Matilda hon sov mellan varven och charmade folket när hon var vaken, så klart;) Klockan flög iväg och helt plötsligt hade hela dagen gått så vi får anse att det var en bra dag:)


Bara blogg idag typ!

Var ju tvungen att flytta runt lite i kategorierna nu ikväll och göra en ny om graviditeten och förlossningen. Tycker det är så kul att läsa om tidigare händelser och sen är det ju helt otroligt hur fort tiden har gått. Från denna frustration över den lille okända varelsen som huserade i magen och inte ville komma ut, till att ha en 5-månaders Matilda! Otroligt! Love my blog, den hjälper mig att minnas!

Vad har annars hänt här ikväll? Nja, inte så mycket. Matilda var lite orolig och kom inte i säng förrän vid nio efter ytterligare en omgång boppning. Hon har ju varit väldigt mammig idag och bara varit nöjd när hon fått vara nära. Ny utvecklingsfas på g tro? Får nog rådgöra med "my holy book of motherhood" Växa och upptäcka världen en runda igen. Jag har för mig att där är en period när de är mellan 22-29 veckor typ och det är ju där vi befinner oss... Matilda är 22 veckor nu.

K kom och hämtade Cajsa ikväll så nu har vi inga stora barn denna helgen. Känns som det var ett tag sedan faktiskt, men det är inte som vi hinner med en massa mys för det inte. Imorgon är det konfirmation som gäller och sen får Micke ta tag i båten så vi kan få sålt den någon gång.

Hoppas hoppas hoppas att vi får fint väder imorgon. Jag vill ut och gåååå! Men f-n inte om det blåser och regnar, jag har nämligen inga "bra kläder" för sånt väder...

Nanna? Ja tack!

Som det kan bli

Mjo, hyfsat nöjd, kanske... Headern får ju nog ha sig ytterligare någon omgång i och för sig, men först måste jag fundera lite. Kul att stöka är det i alla fall. Man kan ju lugnt säga att dagen har gått åt till bloggmeck. Matilda sover helst på mamma idag och då kan man ju inte göra så mycket annat än att pyssla på datorn ändå. En vinn-vinnsituation ;) Fast visst har jag även hunnit med att dammsuga ett varv och köra två maskiner tvätt, så helt oduglig har jag inte varit!

Kom på att rivna morötter är en hit att använda istället för ris till korv stroganoff. Det var riktigt mumsigt må jag säga, också tyckte jag att jag var störtduktig som skippade riset till lunch:)
Ikväll kör vi nog vår fredag-utan-barnstandard = ryggbiff med sallad och tomaterna Pomamore från Ridderhielms. Till det dricker vi såklart ett litet glas rödvin! Mums! Di däringa tomaterna rekommenderas verkligen till er som inte provat dem. My God, vad goda de är!  

Love, Peace and Understanding peeps

Utmaning:)

10 FAVORITER

  • Dialekt: Skånska:)
  • Mat: Rökt lax med färsk pasta och stuvad spenat
  • Låt: Fear of the Dark, Iron Maiden
  • Film:American History X
  • Tecknad figur:  Mamma Mu
  • Sport: Får bli hockey
  • Komiker:  Özz kanske..
  • Veckodag: Fredag
  • Glassmak: Vanilj
  • Soloartist: Winnerbäck tror jag


9 FÖR TILLFÄLLET

  • Humör:Off
  • Tanke: Måste äta
  • Kläder:Plyschmjukisar och t-shirt
  • Bakgrund: Hem till gården (urrk)
  • Känsla: Hungrig
  • Tid: 12.07
  • Bästa sak: Min dator
  • Irritationsobjekt: En nerv i kläm i bröstkorgsregionen. GAHH


8 FÖRSTA

  • Bästa vän: -
  • Husdjur: Zebrafinkarna Hans och Greta 
  • Utlandssemester: Spanien
  • Piercing: Navel (om man inte räknar öron) 
  • CD skiva: Jiii kommer jag inte ihåg! 
  • Bil: Volvo 145 
  • Ord: mpa

7 SENASTE

  • Telefonsamtal: Skolsköterskan
  • Mat: Flingor med mjölk
  • Dryck: Vatten
  • Biltur: Avlämning av sambon igårkväll 
  • Tv-program: Malou 
  • Spelad låt:  Kungens lilla piga (barnvisa)
  • Köpta klädesplagg: Mina nya fina jeans


6 HAR DU NÅGONSIN

  • Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja, om man menar dejta först, bästa vänner sen. 
  • Brutit mot lagen: Hell Yeah ;) 
  • Blivit arresterad: Nop
  • Badat naken: Händer ofta... I badkaret ;)
  • Varit med på TV: Tror jag inte
  • Varit med i tidningen: Ja


5 NEJ TACK

  • Skolämne: Matte
  • Mat: Lever
  • Musik: -
  • Dryck: Likör
  • Djur: Räliga stora insekter


4 SAKER

  • Du gör när du har tråkigt: Sitter här!
  • Du gjorde igår kväll: Kollade tv och bloggmeckade
  • Du kan höra just nu: Att Matilda vaknat
  • Du inte kan leva utan: La Familia


3 PERSONER

  • Du kan berätta allt för: Min sambo
  • Du tycker om: Alla mina nära
  • Du inte gillar: Finns en del såna där falska människor som vänder kappan efter vinden...

2 VAL
  • Coca cola eller fanta: INGET AV DET 
  • Hund eller katt: Hund

1 ÖNSKAN
  • Just nu, att få sålt båten


Jag utmanar alla som finns i min lista över bloggar jag följer;)


Vecka 1

Startvikt: 68,8   Midjemått: 95 cm
Vecka1:   68,0   Midjemått: 95 cm

Positivt att jag faktiskt gått ner 0,8 kg denna vecka. Trots tisdagens tårtfrossa!

Heja mig!

Bloggmeck...

...pågår för fullt. Nöjd med att jag fick in Matildan i hörnet. För stunden i alla fall...

Ser ut som solen kommer idag

Och det kan ju behövas eftersom jag är trött som ett ålderdomshem efter tre timmars sömn i natt. Kombinationen bebis, gubbe som varit på after work och hund som steppar rundor är INTE någon höjdare kan jag meddela. Humöret är med andra ord inte på topp för tillfället men jag har världens solstråle brevid mig så det rättar nog till sig här.

Dagens aktivitet= softa...


Torsdagkväll

Lugnet har nästan lagt sig över Ugglehuset. Micke är ute på after work och jag och mina två största sötnosar sitter och häckar i sofforna. Knoll och tott och lillan sover gott i sina sängar. På tv:n rullar "Jag är med i en japansk tv-show" Vet inte vad jag ska anse om det programmet mer än att det är totalt intelligensbefriat. Vilket i och för sig inte behöver vara fel alls ;) Ibland behöver det gå på sparlåga i lilla hjärnkontoret och då kan man ju titta på sånt.

Själv sitter jag strategiskt placerad i mitt lilla hörn med datorn i knät. Försöker pilla in en bild i sidan på Matilda med för tillfället, men jag och kodmallen verkar inte vara överens just nu. But I will win this battle aswell!!!!  Sen har jag ju två böcker att studera med ikväll en om GI och en sybok. Nu jädrar i havet ska vi producera kläder här... kanske... lite i alla fall. Åsså ska vi bli smaaala och fina med hjälp av GI-boken hihi.

Har haft en bra dag, full av kärlek till min fina familj. Vissa dagar fylls jag så till brädden av kärlek till la familia, idag är en sådan, även om jag alltid annars också älskar dem. Jag är så lyckligt lottad.

Nu ska jag fortsätta att bråka med kodmallen!

Boktips

Ny kategori här i bloggen: Matilda tipsar.
Här tänkte jag ta upp sånt som vi gillar och tycker är bra. Det kan vara allt möjligt och vi börjar meeeeed.......

BÖCKER!



Matildas senaste bokinköp består av tre stycken "Ellen och Olle sjunger"som är pekböcker med bilder till några av våra mest kända/älskade (typ) barnvisor. Det finns fem olika sorter och vi valde "Ekorrn satt i granen" "En elefant balanserade" och "Var bor du lilla råtta" Verkligen superfina böcker med hårda sidor (alltså tål de visst mått av gnagning från barnets sida). Mamma tycker att det är mycket roligare att sjunga barnvisor med, när vi hade lite fina bilder att titta på. Pris = 49:- hos AdLibris.


Besök och nya kläder

Nu har vi haft besök av min syster och hennes lille bustroll Milo. Den lille godingen for rundor här och aviserade var och vad som bör barnsäkras inför Matildas kommande framfarter. Tack så mycket för hjälpen Milo hihi. Mie hade ju sytt kläder till Matilda och eftersom det efterlyses hur de ser ut när de sitter på, lägger jag givetvis ut en bild ;) Hon blev så fin i dem lilla snäckan! Nu ser vi framemot lite ny värme så att vi kan använda dem med.





TÄVLING!


Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 st tröja (Positively Organics) från Edvina.nu 
Tröjan finns i 6 färger och i storlekar från 6 mån till 4 år.
Var med och tävla du också

Det gick ju bra...

Godmorgon vänner. Natten gick hur bra som helst här hemma. Klockan två var jag uppe och stoppade in nappen och sen vid fyra nånting fick hon komma in i min säng. Jag var lite orolig över att jag inte skulle höra henne förrän hon var vaken och ledsen, men mammaradarn funkade bra. När det började knysta därinne vaknade jag. Tack och lov! Vill inte att hon ska behöva ligga och bli ledsen ju... Nåja, det var som dagt skönt att det gick bra och Matilda är lika nöjd med att sova i sängen som i vaggan, men fy vad det var tomt i sovrummet igår när jag gick och la mig. Nu är vaggan nerplockad med och jöss så mycket plats det blev helt plötsligt!

Dagens aktiviteter: Städa och besök av Mie och Milo. Lagom aktivt, det vill säga det är käkarna som kommer att bli aktiverade framförallt hihi. Vi är duktiga på att babbla jag och syster!

Hade behövt komma ner till tobaksaffären en sväng med idag och hämta mina paket, men jag har inte alls lust att gå dit i detta vädret. Regn och blåst idag igen och 25 minuters promenad enkel väg lockar inte alls då. Bekväm? Oh yes! Nähä, städa lite var det som gällde här.

Tjingeling

Hur ska detta gå?

Nu har Matilda flyttat in på sitt rum eftersom hon inte får plats i vaggan längre. Ooooh vad det känns i mammahjärtat! Min lilla tös ska bo på eget rum... Ja ja, bara tills hon vaknar på natten sen får hon komma in till mig ju! Lilla skruttan. Fällde nästan en liten tår när jag lade henne.

Hon är sannerligen en intressant liten varelse. Hela dagen har hon hållt på att joxa och ha sig med benen när hon ätit. Så, nu ikväll när jag satte henne på pottan, vad gör hon då? Jo, hon bajjade direkt. Hon vill med andra ord absolut inte göra det i blöjan, utan det ska ner i pottan. Lilla fjollan.

Ikväll hoppade vi i badbaljan tillsammans. Det var ett tag sedan nu och vilken skillnad det var, även om det bara är ett par veckor vi pratar om. Hon plaskar och leker mycket mer med vattnet nu. Badskummet vi hade (bubbelbit från Lush då, såklart) var också väldigt spännande! Gott verkade det även vara, själv har jag inte provsmakat det, hihi.






Oh yes...

 
Till Matilda

 
Till mamma


Stadsbesök=shopping. Efter att vi lunchat med min gamla gymnasiekompis, vilket var mycket trevligt, hade jag lite ärenden att uträtta. Jag förlängde mitt mobilabonnemang och fick mig en ny telefon (materialist? javisst!) HM fick ett besök av oss då jag hade en rabattcheck på 50:-, så det blev ett par jeans till lilla M som går att ha både långa och korta. Vi fick köpt konfirmationspresent till Mickes guddotter och sen var det MQ:s tur att få en visit eftersom jag hade två presentkort där. Därav jeansen till mamma :) Hann med en fika med Suss också som hade varit i stan och fått massage. En bra dag förutom att man var på väg att blåsa bort! Helsikes blåshål man bor i!

Kläderna på första bilden kom från Funkybaby i posten igår. Klänningen är från Ei sikke lei och det andra är från Duns.

Dagens Matilda


Body- Duns, Jeans- PoP, Strumpor- PoP

Godmorgon

Det hänger regntunga moln över Ugglehuset idag igen, fast inomhus strålar solen :)

Idag står det en träff med en klasskompis från gymnasiet på programmet, sen får vi se om det händer något mer kul. En sväng inom MQ skulle man ju kunna passa på att ta nu när man har 600 i presentkort där. Nice :) Ska försöka vara lite duktig med kameran med idag. Snart dags för EFIT kanske här... Eller, jag spar det nog till Matildas 6-månadersdag.

Nu kvittrar det inne i sängkammaren hör jag. Mammas lilla solstråle har vaknat go och glad som alltid.


Återkommer senare idag.



En tackar!

Så många gratulationer jag fått idag! Tack så jättemycket alla söta, goa bloggvänner.

Det har varit en bra dag med tårtfika två gånger :) Först med flicksen och sen med la familia och mor & far. I samma veva kan man då konstatera att GI-mässigt har det INTE varit en bra dag alls, men who cares? Fyller ju bara år en gång om året! Jag har med andra ord passat på att äta jäkla mycket tårta...



Nu ska jag softa i soffan och läsa bloggar en stund innan det är nattidags.

Kram på er alla därute och tack än en gång.


Se hit!



Klart att man vill vara med och hjälpa till. Titta här du med!

Ja må jag leva :)


Här är den, min present! En ursnygg (ha ha) klocka från Tommy Hilfiger (ett av mina favotitmärken). Gissa om jag blev glad! Love my family! De kom in kvart i sju och väckte mig med skönsång. Det kommer att bli en bra dag detta:)

Kvällens projekt i Psh


Fattar inte hur man gör collage... Det står att man kan göra det ju... Nåja, detta var vad vi lyckades åstadkomma ikväll.
Nu kallar sängen :)

Kväll igen!!!

Nu har jag minsann varit och handlat grejer så att jag kan joxa ihop tårta till i morgon. Jag fyller ju år då (har inte slutat med sånt!) och ska bjuda flicksen på tårta. Man kan ju inte vara nyttig på sin födelsedag eller hur?

Just nu är jag även dödligt nyfiken på vad jag ska få i födelsedagspresent av la familia... Jag är barnsligt förtjust i att få paket nämligen :) Är det inte imorgon snart? Bäst att gå och lägga sig tidigt! Men först ska jag titta på CSI.

Dumma sprutor

Förra gången reagerade lillan inte så mycket på sprutorna, men idag har vi behövt ta till panodil två gånger hittills. Skönt att vi bara varit hemma och myst en massa. Vi har upptäckt att mammas och pappas säng är en bra lekplats när man är lite hängig. Vi satt och lekte med bilen, läste saga och busade en massa efter att hon fått sin lunch men det var inte länge hon orkade, så efter en stund fick vi lägga oss ner och boppa lite så hon somnade. Stumpan då... Mamma somnade också en runda, så skönt så! När tösen sen vaknade var hon helförtvivlad och varm och verkade ha rejält ont, så då fick vi ta den andra panodilen. Efter det har hon knappt velat släppa mig, en liten stund satt hon i sin hoppgunga men så fort jag var mer än en halv meter från henne blev hon förtvivlad. Nu ligger lilla tösen här i min famn och myser. Hoppas hon är pigg på sin gröt här om en stund.

Lilla söt


Måndag = bvc-besök och hemmadag

Idag är det fem månader sedan lillan kom till oss. Hujedamej som tiden går. Det lilla pyret som bara låg på mammas mage har blivit en "stor" busfia ju ;) Fem månader betyder även bvc-besök med spruta, så det har avverkats nu på morgonen. Pappsen var givetvis med och tog hand om sprutbiten. Blev riktigt glad idag för hon har ökat med nästan ett kilo på en månad och med tanke på att hon ökade med 1100 gr sammanlagt de första fyra månaderna är detta en sensation i Ugglehuset. Nu väger hon 7070 gram, är 67 cm lång och lilla knoppen har en omkrets på 44 cm.

Nu ska vi bara gå här hemma och softa i vardagen idag. Behövs efter helgens bravader!  Nu sover lilla skrutt så jag ska passa på att städa lite. Mina golv är urrk för tillfället!


Nu tävlar vi igen!



Jag tävlar om fina priser från lollopard i Nikitas blogg
Var med och tävla HÄR du också,
du kan vinna en klänning eller shorts+tshirt med superfint traktor mönster
i ekologisk bomull

Kärlek kan ta sig olika uttryck

Lillan fick en ny leksak i fredags när vi var och handlade. En röd, fin bil med kulor som hoppar rundor när den rullar. Det var kärlek vid första ögonkastet ;)


Nu är det kväller igen

Har varit en härlig dag och nu har jag hunnit läsa i kapp i era bloggar under kvällen. Kommenterade inte direkt, men bara så ni vet så har jag varit inne och tassat hos er;) 70 inlägg hade jag att gå igenom *pust*

Här kommer en liten rapport från söndagens händelser:

Emils trupp kom fyra (förvisso var de bara fyra anmälda, men det säger vi inte så högt) på gympatävlingen och Cajsaskruttan var med mig och Matilda på badet. Di däringa två stora drullarna levde rövare här hemma. Nej då, de var hemma och hade en kompis här.

Cajsa var verkligen superduktig på badet och hjälpte mig en massa i omklädningsrummet. I vattnet plaskade Cajsa och Matilda runt jättemycket så jag relaxade mest ;) Vi körde även några långdyk, jag skickade och Cajsa tog emot den lilla fisken och det gick hur bra som helst. Eftersom det var sista gången på badet delades det ut diplom. Nu får vi bada själv i sommar och sen blir det ny termin i höst. Ser vi framemot! Det är ju så mysigt med babysim.

Tur att vi hann rama in diplomet innan Matilda lade vantarna på det ;)

Väl hemma knoppade Matilda in i min binge några timmar och jag och the love of my life passade på att inviga våra solstolar vi fick igår. Mysigt värre, så mysigt att jag somnade!

Blev även en promenad i eftermiddags med lilla vovven och skruttan. De stora barnen var inte intresserade av att följa med så jag och Micke fick lite "egentid". Perfekt promenadväder var det med, inte för varmt och inte för kallt och ingen regn eller blåst. Matilda satt upp till att börja med och var helfascinerad av lilla vovven som yrade runt, men efter ett tag blev hon lite pömsig och sjönk längre och längre ner. Ligga I åkpåsen var dock inte ett alternativ...


Busfia

Tröttfia


Det är fantastiskt vackert i brunnsparken nu och att rhododendronen börjar slå ut gör saken enbart bättre. Hittade en sort med oerhört vacker röd färg. Hade hemskt gärna haft en sån buske i trädgården!


Ja, ni ser ju själva... Vill ha!!!

Fortsätter på växttemat: När vi kom hem konstaterade jag att vårt ena träd är mycket intressant. Har jag inte tänkt på tidigare att det är två olika sorter i det. Det är ett plommonträd, men det har en kvist japanskt körsbärsträd inympat.

Vårt lustiga lilla träd

Nehej, nu får jag nog kika lite på Filip och Fredrik innan det är nattidags. Just det, Ben & Jerry bor i frysen igen... Får nog umgås en runda med dem också... Ja ja, jag vet att jag ska köra GI, men det går ju inte när B & J är på besök!!! Vi måste sluta köpa hem sånt där gott. Fy oss...


Fototriss- Så här ser det ut där jag är idag!

Dessa bilder tog jag på dagens promenad i brunnsparken. Fantastiska omgivningar vi bor i.







Här finns det fler bilder

Invägning...

Det var ju lysande att vi äntligen fick en våg igår (det var önskat). Jag har härmed "vägt in" mig idag, men fortsättningsvis kommer jag att väga mig på fredagar.

Startvikt: 68,8 kg   Midjemått: 95 cm


Är jag tillbaka tro?

Eller jag kommer att ha häcken full idag med kanske? Vi får väl se. Jag har i alla fall hittills 56 nya inlägg att läsa *pust* och då har jag ändå försökt läsa i kapp lite vid amningsstunderna. Det ska ju om inget annat bli lite sämre väder nu i veckan så jag kommer väl i kapp då åtminstone!

Dagens aktiviteter: Emils gympatävling och sista gången på babysimmet. Givetvis krockar dessa med varandra så jag missar tävlingen och pappis missar babysim. Så typiskt!

Rapport från gårdagen då. Vi hann med allt som skulle hinnas med och lite till, det vill säga jag hann till och med göra puré till lilla fröken. Det var ett måste, då det var slut på den fronten i frysen (miss i planeringen) och lilla damen ratar burkmaten. Nu har vi i alla fall 12 portioner med morot, palsternacka och sötpotatis, en kombination som uppskattades av damen, och en hel massa aprikospuré till gröten.


Matilda och mamma kockar

Efter städande och puréande var det gympatävlingsdax. Cajsas första tävling. De var jätteduktiga med tanke på att de bara är "förberedande inför tävlingsgrupp" och kom på nionde plats (av 10). Matilda tycker det är skitkul att titta på gympatävlingar och hoppar och studsar i knäet med ett stort leende på läpparna alternativt sitter helfascinerad. Efter ett tag blev hon dock trött och fick ha lite tutte (mamma hade ju glömt nappen) och sova.


Detta är så kul!


Cajsas trupp

Efter tävlingen plockade vi upp farmor och Fille på vägen och sen hem och fixa det sista inför kalaset. Blev lite kaosartat ett tag då vi light-senila varelser i samhället missat att räkna ett barn och en vuxen vilket ställde till det i förrätten lite. Men det ordnade sig eftersom Suss offrade sin skagenröra och barnen föredrog ost och skinkmacka istället för toast skagen. Sen lugnade det ner sig lite och vi kunde slappna av. Micke gjorde fläskfilé fylld med lufttorkad skinka och prima donna-ost, varm potatissallad och en bönsallad till huvudrätt. Mycket mumsigt, han är en fantastisk kock min sambo. Sen hade vi äppelkaka med vaniljglass till kaffet. 

Finfina presenter fick vi med, solstolar, presentbiljetter hos Ticnet, badrumsvåg och superfräscha skålar. Micke fick även en strykbräda (!) och en bok, Shantaram av Gregory Davids Roberts medan jag fick presentkort på MQ :) Oh yes, we are satisfied! Fille fick pengar och kläder, vilket han verkade att bli nöjd med.

Nu ska vi packa badväska.
Tjing, tjing

Lycka är...





...att få leka med paketsnören

Jisses!

Det var inte mycket man han med i bloggvärlden igår! Ska försöka köra en snabb uppdatering här nu, men först!
Tadadadadada idag fyller min store lille påg 13 år! 01.53 på natten den 2/5 1996 kom han till mig efter 23 timmars värkar. Älskade ungen, tala om att det var kärlek vid första ögonkastet. Tänk TRETTON år...  hur är det möjligt, jag är ju bara 25;) Min store, store älskling fyller också år idag och har fått paket nu på morgonen. En ny portfölj, från Tiger, så jäkla snygg! Han blev glad för den med så jag är nöjd med mitt inköp. Fill har inte fått sin present än eftersom han är hos pappa och kommer senare idag.

Så, åter till gårdagen, Micke ville åka till Väla för att köpa present till moi, så vi for ut där. Jag följde med för jag ville ha lite nya kläder. Yeah right... De kläderna jag vill ha passar inte plånboken för tillfället. Grejen är att jag hade en massa superfina kläder innan jag blev gravid, i stl S.... Jag kommer inte att komma i dem igen, vilket i sig inte är någon katastrof. Problemet är att jag vill ha lika fina kläder igen och att de då inte är så billiga. Men det är väl bara att bygga upp garderoben successivt igen. Igår var det i alla fall katastrof och jag kände mig som världens fulaste men eftersom jag har världens underbaraste man gick det ju över igen.

På kvällen kom I & N en runda, trevligt värre. Vi hade köpt nya mikrofoner till Singstar med igår, så de var ju tvungna att invigas :) Jäklar vad vi skrålade, hellre än bra hihi och kul var det! N hävdade att han bara sjunger Delilah... hmmm eller hur! Han var ju helt i extas här hemma hihi.


Robbie Williams som inspirerar till tonerna här.... Ni ser likheten va ;)


Vi bjuder på ett gruppfoto på fåntrattarna med


Boysen sjunger Fernando...


Nu ska jag käka frukost här. Lär ha svårt att hinna med att blogga mer idag, kalas ikväll för Fille, Micke och moi ju, men ska i alla fall försöka läsa hos er när jag sitter och ammar.

Have a nice day peeps.


Åååååh

Vad vi hade det mysigt igårkväll. Vi satt ute hela kvällen och drack vår skumpa och pratade en massa om stort och smått.

Men åååååh vad den där champagnen steg mig åt huvudet... Det är inte mycket det fina tål inte! Jisses som jag babblade! Natten sen har väl inte varit den mest optimala heller, då cellerna i lilla huvudknoppen tyckte att det var lämpligt att möblera om där inne eller nåt. Ja, lite småont i skallen har jag haft. Nu är det bara i min högra hand det spökar lite, ring och lillfinger är lite lätt bortdomnade för tillfället men det kan nog återställas med att balansera upp vätskenivån igen. (Varför drack jag inte en massa vatten igår? Man slipper ju sånt här då!)

Lilla söt kom över halv fem imorse så det har varit en bra natt i att-få-ha-sängen-för-sig-själv-avseendet. Sen sov vi minsann vidare till åtta och när hon vaknade så var hon som vanligt en liten solstråle. Just nu ligger hon och skäller på lillprins Bus i Labangymmet så det börjar nog bli dags för lite mat här!

Hade ni också en bra kväll igår? Någon som fick sett en majbrasa?

RSS 2.0