Härlig eftermiddag

Det har vi haft! Det har ju varit ännu skönare ute idag eftersom det inte har blåst så mycket.

Söndag=babysim (som alla vet vid detta laget;) )och idag utvecklade vi långdyket (när man skickar bebisen från den ena till den andra föräldern under vattnet) till att istället för att ta upp henne när hon kommer så skulle man ta emot henne med armen så hon kunde "simma vidare" uppe vid ytan. Gick lysande. Matilda tycker det är så kul att simma och dyka och bara sprattlar på hela tiden. Lilla fisken :) Extrakul var det såklart att storasyster var med och plaskade.

Efter babysimmet körde vi ut till
Tomatens hus och åt lunch. Det är ett litet smultronställe mitt ute i ingenstans ungefär;) Deras tomatpaj är grym! Den bara smälter i munnen. Me like... Det slank även ner en bärpaj med vanlijvisp till kaffet. Åh så gott det var! Matilda sov när vi kom dit men vaknade efter en stund. Var det någon som sa att bebisar sover jättemycket när de badat? Inte denna i alla fall! Lilla fjompan! Givetvis lyckades hon charma omgivande besökare där med. Det var flera stycken (pensionärer) som kom fram och sa saker i stil med "Oh vad söt" , "Vilket förnöjsamt litet barn" och "Är hon till salu" ... Stolt mamma? Jajamänsan!


Charmtrollet med sin PoP-tröja ur MyT-kollektionen och fina solhatten.

Nu ska jag nog vila med skrutt en stund här, så hon sover lite! Annars kommer det att vara mindre roligt i Ugglehuset om någon timme... Tittar in hos er senare ikväll:)


Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Det är klart att lilla sessan vet hur man charmar folk runt omkring sig :)



Roligt med babysim! Det är något jag saknade när Edvin var liten...men det närmsta härifrån är ca 7 mil och det kändes inte värt det avståndet...



Kram

2009-04-26 @ 19:13:55
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

låter som en bra dag :) klart man blir stolt när ens bebis får beröm!

2009-04-26 @ 19:39:09
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Mie och Milo

Ohh Tomatens hus och deras paj, mumma! Vi fick grillat hos mormor ikväll. Jag har haft ont i magen 2 ggr idag:( Säkert bara för jag åt glass och drack kaffe efter maten.

Visst är det härligt när man får sådana kommentarer om sina älskade ungar. Numera om något säjer något om dom stora så är det mer typ..guuud så snygg hon/han är:) då blir man också stolt..hihi

Nu ska jag ha koll på mina tradera auktioner som går ut ikväll, ser ut att gå bra:)

Kram

2009-04-26 @ 21:28:08
URL: http://miemilo.blogspot.com/
Postat av: Anna-Karin med Filippa

Hejhej!



Tycker absolut att du ska ge dig på att sy ett par muddjeans. Det var riktigt enkelt :)



Visst blir man stolt mamma när man får sådana kommentarer. Den bästa vi fått var när vi var i London på National gallery och det kom fram en dam och sa " You know... you got the best thing i the whole place" :) Så vi brukar kalla henne "best thing"... ser framför mig hur TRÖTT hon kommer vara på det i framtiden ;)



Kram

2009-04-26 @ 22:04:44
URL: http://filippalinnea.blogspot.com/
Postat av: Helenas Hem -Om livet på landet

Jätte söt tjej!!! :-) (ja tjejer kanske jag ska skriva! ;-) )

Härligt somrig bild.



KRAM

2009-04-26 @ 22:27:31
URL: http://blogg.helenashem.se
Postat av: Katja

Ett sånt avancerat dyk =) De två senate gångerna har det inte blivit några ledsna miner efter dyk för Tuvas del. Kul att hon vant sig! Bada är så mysigt.



Klart att du ska vara stolt, hon är ju så söt och duktig lilla Matilda.



Vad tycker hon om pottan? Blir det alltid nått? Tuva bajsar nästan bara i samband med amning så då blir det lite svårt att passa in :)



Kram

2009-04-26 @ 23:10:00
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0