Gokväll:)

Midsommardag= trötter, trötter, trötter. Dagen har spenderats med att plocka undan, städa, leverera barn till sina andra föräldrar och vila med Matilda mellan varven. Vi har sovit både förmiddag och eftermiddag vilket var välbehövligt hihi. Ikväll har vi varit i grannbyn och hämtat Cajsa som spenderat dagen med att leka med sin absoluta bästis. Bidde kaffe och jordgubbar och lite småprat ett par timmar. Matilda somnade gott i sin vagn och efter att fått torr blöja och lite mer boppe när vi kom hem sover hon nu gott i sin säng. Lilla sötnosen är ett praktbarn att ha med sig. Så lätthanterlig alltid (i princip). Skönt.

Gårdagen var supertrevlig. Vi gick ju runt hos varandra och avslutade i Ugglehuset, dock så missade vi firandet i parken på grund av vädret. Vem vet, det kanske kan bli en ny tradition detta :) Kul hade vi i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Nikita

hihi boppe, är det välling måntro =)

här heter det nenne, om albin själv får bestämma :)

2009-06-20 @ 23:36:59
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Mie och Milo

Så festligt att göra på det viset, mycket smart och det händer ju något hela tiden så man slipper sitta och stelna till eller bli trött och dåsig.

Fina bilder på hela midsommar.

Lurfia som kunde ta flaska när hon låg på golvet! Det är säkert famnen som = boppe! Milo tog ju inte heller flaskan i Matildas ålder men vi började använda den med vatten i till maten och sedan gick det ju jättebra nu för några veckor sedan. Han tar sin majsvälling varje kväll, det ända negativa är att han har kladdigare utgifter, so to say;-)



Kram och ha en bra dag!

Storasyrran

2009-06-21 @ 10:07:09
Postat av: Katja

Så mysigt ni ser ut att ha haft det, mycket hann ni med också =)

2009-06-21 @ 22:09:10
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0