2 veckor

Tänk att nu har det gått två veckor sedan vår prinsessa kom till oss. Hon är så otroligt mysig nu när hon börjar få lite vakna stunder och ligger och snackar så gott hon förmår :) Hon gillar även när man går runt och tittar julbelysningen i fönstren. Jag kan tänka mig att julgranen kommer att bli en hit med alla ljus och röda kulor (inget glitter dock...) Beställde ytterligare en julklapp till mor- och farföräldrar igår, en postertavla av Tjorven och hennes kanin. Det fotot blev så himla bra som ni kan se :)



Idag har vi varit på premiärutflykt med Matilda i stan. Det var supermysigt och funkade hur bra som helst. Vi började med fika och då fick Matilda tutte samtidigt och sen sov hon så sött i vagnen under hela tiden vi gick i affärer. Vi träffade farmor med och hon var äntligen frisk så hon kunde titta lite närmre på Tjorven.

Eftermiddagen och kvällen har för Matildas del enbart bestått av att sova i mammas famn i princip. Jobbigt med så mycket frisk luft kanske. M och barnen bakade pepparkakor med rosa (hmm...) glasyr på under tiden vi tröttisar snarkade på soffan. Nu är det snart dags att snarka vidare i sängen istället :)

Kommentarer
Postat av: Angelica

hon är ju såååå söt!

2008-12-19 @ 11:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0