8 dec

Nu har vi varit hemma i tre dagar och allting flyter på. Tjorven äter, sover och bajsar och verkar vara allmänt tillfreds med tillvaron för det mesta. Givetvis så sover man bäst i famnen hos mamma eller pappa, men vi provar vaggan lite då och då.

På namnfronten gör vi små framsteg. Det finns förslag men eftersom vi inte är helt säkra och överens så håller vi det lite hemligt ett tag till.

Dagens projekt blir att försöka ge oss ut på en premiärpromenad. Lite frisk luft hade nog inte skadat.

Kvällsuppdatering:

Vi lyckades komma ut på en riktigt trevlig promenad efter en del bestyr. Tjorven är inte så förtjust i moment påklädning och var därför sur som ättika när vi började att gå. Efter 10 minuter somnade hon dock och vi kunde fortsätta vår promenad i lugn och ro så Xena fick kissat av sig ordentligt. Väl hemma fortsattes det att sovas en liten stund ute i vagnen tills det var matdags igen. Jag var däremot rejält mör när vi kom hem så eftermiddagen spenderades sedan på soffan med Tjorven i famnen.

I kväll har vi provat bärsjalen för första gången. Inte helt lätt trots att den heter Easy Hug... Vi får väl fortsätta att öva och hoppas att det blir lättare. Är lite sugen på att skaffa en Manduca med om ett tag, den verkar himla bra den med och om man köper en i neutral färg så kan kanske pappsen med tänka sig att använda den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0