Så här ser tillvaron ut hos oss

Tjorven blir bara mysigare och mysigare och tala om att man lyckats få ytterligare en praktunge. Vårt dygn ser ut på följande sätt:
Vi går som regel upp klockan sex på morgonen äter och slumrar sen på soffan till åtta- niotiden då det äts lite till och mamma äter frukost och ser till att komma i duschen. Sen går dagen med amning ca var tredje timme lite vakna stunder men mest sovande. Vi försöker komma ut på en promenad varje dag och vagnen är hur mysig som helst så länge det rör på sig. På kvällen så äter snuttan vid sex-sjutiden och sen har hon som regel en vaken period fram till åtta-nio. Under denna stund brukar hon ligga och titta lite i sitt babygym och när livet börjar bli tråkigt så får hon bada i handfatet en runda och busa på skötbordet. Sen är tid för lite mer mat och sängen där man somnar gott numera. Så mamma och pappa har lugna sköna kvällar framför tv:n och får sova själva i sin säng till klockan två på natten ungefär, då kommer Tjorven över och får nattmat och sen samsover vi resten av natten.

Det är så underbart att ha fått ett litet knyte igen nu när de andra är "stora" och inte har tid med sina föräldrar :) Sonen har till exempel varit borta hela helgen med hockeyn och spelat cup. Han kommer inte hem förrän imorgonkväll den rackaren! Tyvärr hade det inte gått så bra för dem, utan de har förlorat sina matcher, men F hade spelat bra i alla fall.

Här hemma har det spelats Guitar hero i kväll. Sablar vad det är roligt men jag får nog tjuvträna lite när M jobbar för som det är nu får jag stryk... och det vill vi ju inte hehehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0