Måndag igen...

...och barnvecka med allt vad det innebär i aktivitetsväg... Blir matt bara man tänker på det, men det brukar flyta på bra så jag ska inte klaga.

Helgen har i alla fall flugit iväg, som vanligt. I fredags hade vi en lugn hemmakväll, men sedan har vi faktiskt varit hyfsat sociala och aktiva resten av helgen. I lördags så var det dags att ge lille mor sin födelsedagspresent. Vi (mor & far och jag & M) var på grekisk restaurang och käkade, mumsigt värre och enormt mycket mat, och därefter gick vi på konsert med Vocal Six . Dessa underbara gossar som sjunger så grant och showar loss. Det var verkligen supertrevligt.

Söndagen bjöd på hockeymatch, sonen spelade, och jag hade en förhoppning om att en riktigt nervkittlande match tillsammans med ishallskaffe skulle sätta fart på en viss liten junior i magen, men icke. För övrigt så slutade matchen med 8-1 till våra helsingborgspågar så spänningen var inte direkt olidlig... På kvällen serverades det kalkon i det Holmgrenska/Linderska hemmet och I & N med familj var inbjudna att inmundiga denna delikata lilla pippi tillsammans med oss. Det blev en mycket trevlig kväll med god mat och en massa skitsnack!

För övrigt så är det idag bara åtta dagar kvar tills det är tänkt att fjant ska titta ut, men vi får väl se hur det blir med den saken... I eftermiddag är det i alla fall dags för ytterligare ett besök hos barnmorskan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0