En härlig lååångfredag!

VI har haft en riktigt bra dag. Jag fick förvisso masa mig upp ur bingen okristligt tidigt. Halv sju = okristligt tidigt i min mammalediga värld, där vi brukar sova till halvåtta iaf och varje minut är guld värd! Men det kan man ju leva med. Matilda var på bus och lekhumör och då går det ju inte att ligga kvar när hon snackar och busar en massa. Plus att vi behövde byta lilla blöjan som där var både det ena och andra i. Väl uppe röjde jag köket efter gårdagen då vi hade mina föräldrar och min lillasyster med familj på middag. (Jodå, jag hann med Blåkulla ändå ;) ) Trevligt som alltid och ungarna spelade bandy (Ovanligt? Neeee!).

När jag sen satt och åt frukost kom jag på att jag behövde lite backar till Matildas garderob vilket resulterade i ett IKEA-besök 09,45... Jag var först i affären kan jag meddela. Butiken öppnar ju inte förrän tio, men eftersom restaurangen öppnar halv så kunde jag gå in, plocka på mig det jag skulle ha, betala när de öppnade och köra hem när alla andra kom dit! LYSANDE! Mycket nöjd med det scenariot kan jag meddela.

Även idag har det spelats bandy i gatan här... Micke och grannpappan mot barnen. Jäklar vad kul de hade! Frågan är dock vem som hade roligast, papporna eller ungarna;) Resultat? Papporna vann!

 
 


Efter att barnen åkt till sina andra föräldrar (utom C, hon åker imorgon) var min plan att jag skulle måla lister... Den planen ändrades dock radikalt eftersom jag blev så jäkla trött. Så när Matilda sov middag i sin vagn, sov jag i solen och Micke målade listerna. Underbara man!

Ikväll ska vi bara slappa, äta kyckling och potatisgratäng och eventuellt ta en runda ABBA-singstar. Lagom avancerat en fredag!

Kommentarer
Postat av: ♥ MammaRussin

låter som en underbar dag!! vilket mys... :)



nu har vi ätit påsk mat och magen står i en fyrkant.. pust så mätt jag är.. :)



kram

2009-04-10 @ 18:08:28
URL: http://www.enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Susan

Men det låter ju som en perfekt fredagskväll tycker jag=)



Kramar

2009-04-10 @ 18:41:41
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0