En massa trevligt umgänge

Idag har Matilda umgåtts med diverse djur härhemma... Ja, leksaksdjur alltså. De är ganska roliga att titta på de där djurkäglorna och de är ju så lätta att placera så hon ser dem. Tack kusin Victor för att vi fick dem.



Vi körde lite mammalunch här hemma idag, det fanns ju en del pastasallad och tilbehör kvar sedan dopet. Tur att man har så fina mammavänner som kommer och hjälper till att äta undan :D Synd att inte fler kunde komma bara! Det var Jessica och Edvin, Sofie och Tyra, Linda och Hugo som besökte oss idag och det åts (på alla håll och kanter), bytades blöjor och snarkades. Ja, de små snarkade, inte vi även om man blir lite trött efter maten! Vi fick dock åtgärda vår trötthet med lite kaffe (utan kaka!) istället
Som alltid när vi träffas blir det en massa snicksnack. Helt otroligt att det finns så mycket att babbla om. Vänskap var ett hett ämne idag. Vi konstaterade att det är skönt att vi hittat varandra i vår lilla tråd:D Ni som inte var med idag var givetvis saknade ;)




Att det ska vara så svårt att samla alla ungar på en bild! Hihi! Här är det lille Edvin som passar på att ta en liten lur i mamsens famn.

Hann med att gå en sväng till Mickes syster med idag, hon var lite sällskapssjuk då hon varit hemma med Victor som har ögoninflammation. Vi hade sån tur att vi fick middag med utöver kaffet, laxburgare som var så supergoda, så såna ska vi ha till middag på fredag. Givetvis blev det en hel del skitsnack där med. Det finns ju en hel del som behöver avhandlas titt som tätt.

Fick iväg auktioner på Tradera idag för totalt 158 kronor, vilket var 90 kronor över utropspris. Alldeles lysande eftersom Matildas Ubang-dress damp ner i brevlådan idag! Ser framemot att ta på henne den imorgon. Tror att hon kommer att bli så söt i den och hoppas att hon upptäcker gubbarna på knäna.

Imorgon är det bvc-dags igen. Tänker även åka ner till stan och byta lite doppresenter. 3 fotoalbum känns som 2 för många. Sen köpte syster det ena födelsedagståget med, så där är lite pengar till att köpa någon grej för till Matilda. Inte kläder bara... Det känns som om att vi har tillräckligt av den varan ett tag nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0