Fy katten vilket väder!

Tala om skitväder i de nordvästra delarna av Skåneland idag. Det regnar och blåser som om det vore värsta höststormen. Stackars Hbg-studenterna säger jag bara. I ugglehuset har vi i alla fall inga sådana åtaganden, så vi tar det lugnt idag. Matildamys, försöka fixa till de där byxorna jag sydde igår och en tripp till Väla i eftermiddag med hela familjen för att köpa avslutningskläder till kidsen är vad som står på dagens agenda. 


Hur ser vädret ut i resten av vårt avlånga land?

Kommentarer
Postat av: Susan

Ja, vädret är inget att hurra för idag. Ändå sitter min son och säger att han vill gå till lekplatsen nu. Hmmm....I don´t think so.Kramar

2009-06-12 @ 08:20:23
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: malin

Hm, här har vädret äntligen vänt och det ser ut att bli fint i dag. :) Va du har varit duktig som sytt en massa.Vill gärna se resten av plaggen med. Byta muddar, blir alldeles svettig bara jag tänker på det.

När är det avslutning för era ongar?Skattepengen kom här med! ;) Har firat genom att skicka efter varsit plagg(skor till stora sonen) till alla barnen och en cardigan till lilla mor. :)Hoppas ni får en bra dag trots vädret.Kramar Ma2009-06-12 @ 08:58:41
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

hmm här blåser det massor, men inget regn för en gångs skull :)hoppas ni får en bra fredag!

2009-06-12 @ 09:03:31
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Linda Jönsson

regn i perstorp! Så idag ska vi inte sätta ihop gungställningen till Lukas. Det blir nog tvätt, disk och matlagning idag. Om Lukas vill så klart.....Han har äntligen börjat vända sig från rygg till mage, innan har han bara vänt tvärtom! Så nu gäller det att ha extra koll eftersom han ålar baklänges och älskar sladdar!

2009-06-12 @ 09:27:37
URL: http://krabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0