Besök hos kusinen och en massa kul i posten!

Vi började dagen med att åka ut till M & M. Det var ju bestämt att vi skulle ut och promenera lite, men vädret var mindre lysande i förmiddags så vi startade med kaffe istället. Milo sov gott när vi kom så Matilda fick provsitta i hans stol en runda. Fast vi fick stötta upp henne med lite handdukar eftersom stolen var lite stor och Matilda lite ostabil;)
Söt var hon ju som alltid i alla fall och hon verkade trivas bra med att sitta i den en liten stund.


Efter en stund blev lilla ryggen trött och resten av Matilda med för den delen, så hon somnade och då hade Milo vaknat och fick sitta och käka lite majskrokar i väntan på att middagen skulle bli klar. Under tiden delade Matilda soffan med en flodhäst...

 


Efter att det käkats (Varma mackor till de stora och barnmat/boppe till de små, mums enligt alla!) hade vädret bättrat sig avsevärt och vi kom ut på vår promenad. 1 timme i det öppna landskapet! Uj, vad det blåser på landet, det hade jag ju glömt *hihi* Fast å andra sidan blåser det rätt bra i staden med, så helt ovan är man inte!

När vi kom hem väntade en massa paket på oss med allt som fyndats den senaste veckan (och ja, lite som inte var fynd, men som inte kunde motstås...) Jag blev supernöjd i alla fall med alltihop. Så fina kläder (och saker)!
     


Den som vill får gärna gissa vad allt kostat! Kan ju vara intressant att se vad ni tror att jag spenderat... (Mie, du får inte gissa eftersom du vet! ;) )

Kommentarer
Postat av: Mie och Milo

Tack för igår, jätteskojsigt med besök och vi fick ju en härlig promenad i blåsten:) Nu behöver vi inte rensa öronen för det är renblåst igenom;-D

Vilka härliga saker du fick i brevlådan då! Det gula setet var underbart!!! och hunden..och...och :)

Vi fick också vårt paket och är klart nöjda med innehållet, han molon på idag:)

2009-03-12 @ 08:52:15
URL: http://miemilo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0