Funderar...

...på vad man ska ha för jacka i vår. Jag har jättefina jackor i garderoben, i storlek small. Jag har INTE small längre ju! Kanske skulle ta och rensa ur ytterklädesgarderoben med... Ska kolla i Göteborg på torsdag i alla fall efter både jacka och skor. Hoppas att man hittar något snyggt och prisvärt. Jag vill ha ett par Converse (eller liknande) vet jag, men hur jackan ska se ut, hmm, ingen aning. Den ska ju vara praktisk och bekväm nu när man är småbarnsmamma igen. Det är med andra ord inte lämpligt att köpa något som måste lämnas på kemtvätt! Sen är ju längden en issue med. Ska den vara midjekort? Kanske inte så smart när man vill förvilla bort extrakilona på magen. En bit ner på höften är nog lagom va? Ska den vara figursydd eller lite "ledigare"? Jag gillar ju figursytt. Men i och för sig så skulle kanske en midjekort men lite "lösare" i modellen-jacka vara ett alternativ och en höftlång, figursydd ett annat?Jeansjacka verkar vara hett i år såg jag när jag surfade runt, men jeansjacka... vet inte det... Trenchcoat då? Det är ju ganska snyggt. Gah! Svåra beslut. Hoppas i alla fall att jag hittar "min" jacka därute i shoppingdjungeln. Någon som har tips kanske?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hejsan.

Mitt första besök hos dig.

Hoppas det är ok att jag kikar in.



Jag såg en jättesnygg jacka på VILA för någon vecka sedan.

Kommer inte ihåg exakt hur den såg ut, men den var modell längre, lite insydd, khaki grön tror jag och med luva, det gillar jag.

Priset var under 400 spänn, vilket ju är toppen.

VILA finns säkert i Göteborg så ta en titt!

Kram

2009-03-16 @ 08:37:48
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: Mie och Milo

Jag tycker du ska köra med figursytt och nedanför midjan. Du är ju smal och kan ha det! Magen kommer du få bukt med snart, magdansaren..hihi



Jag provade en överdel på Triumpf igår, en sådan bikini som liknar ett linne. Provade 85 G men dom var små i kuporna så det kunde jag glömma, bara att leta vidare men det gäller att vara ute i god tid nu när det kommer ut nytt för har man udda storlek så är det svårt nog.



Jag har en rumplång typ trenchcoat i kakibeige som jag kan ha i år och sedan har jag typ fritidsjackor så jag får nog vara nöjd...om jag inte trillar över någon som jag bara MÅSTE ha;-) You know?



kram

Mie

2009-03-16 @ 09:08:04
URL: http://miemilo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0