Här händer det inte mycket!

Idag gör vi inte mycket inte. Tråkigt väder är det, så vi vill inte alls gå ut. Shopping har vi varken råd eller lust med. Bil har vi förvisso idag så vi skulle kunna åka iväg någonstans men motivationen är inte på topp. Lite trött med eftersom någon tyckte att mammas mage var utmärkt redskap för att träna kickboxning i natt! Fjollan kunde banne mig inte vara stilla utan har vevat runt sedan tre i morse... Vi passar därför på att vara hemma och mysa en massa bara. Aktiviteter blir det ändå tillräckligt av senare i veckan!

Just nu sitter vi på golvet (som vanligt) och lyssnar på barnvisor och sjunger. Det är mys tycker Matilda. Damen är inte på så lysande humör idag så det gäller ju att hitta på saker som tilltalar lilla fröken och musik går hem. Speciellt när mamma sjunger med och gärna gör rörelser till med Matildas händer :) Mycket Imse Vimse och Klappa händer här med andra ord!

Hon är ju så go nu för hon har börjat lägga armarna om halsen på mig när jag bär henne. Världens mysigaste kramar.Måste bara visa hennes stil när hon ligger på mage. Av någon anledning ska fötterna upp i luften så hon ligger som en liten banan! Detta leder i sin tur att det är lätt att få slagsida och rulla över på rygg! Lilla fjollan!

Kommentarer
Postat av: sicka

Känner igen det där med att agera boxpåse! :s Mindre mysigt

2009-03-02 @ 15:36:01
URL: http://sicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0