Ytterligare en sjukdag

Usch vad detta är trist. Matilda är fortfarande rejält kass och min hals låter som en rosslig gammal tupps! Blä! Ingen lekdejt idag heller!

Var på City Gross en liten runda och då slank det ner en liten leksak med till Tjorvas. Något kul måste ju hända när man är sjuk! Hon tyckte om den i alla fall, så det var ju bra...

 

Uppenbarligen har vi dock ett problem här i form av nivåskillnad, men visst borde det finnas typ en bordsskiva till tripp trapp stolen?

Kommentarer
Postat av: Elin

Så söt hon är när hon leker med sin leksak, verkar riktigt faschinerad av den :)



Hoppas att ni får en fin fredag!

Kram

2009-03-27 @ 12:43:07
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ser att ni också har en tråkdag, samma här:) Fast du stillade visst shoppingnerven lite;-) Jag har inte varit i en vanlig affär sedan vi var iväg.

Jag tror ni får köpa nytt bord för hur ska hon kunna sitta vid det när hon blir större? Eller så får du bygga på under stolen. Ni har ett högt bord för det har jag lagt märke till när man fikar, seså, iväg och shoppa..hahaha...nu är jag visst lite kivig, syskonkärlek kallas det:)

Kram och hoppas ni blir bra snabbt!

2009-03-27 @ 13:37:14
Postat av: Mie och Milo

det var bara vi som skrev:)

2009-03-27 @ 13:37:56
Postat av: Katja

Klart man ska få ny leksak när man är sjuk! Jobbigt att hon inte är frisk än, stackars lilla tjejen! Bra att du får hjälp med rummet så att det blir klart till stora tjejen :).



Hoppas att kvällen blir lugn trots sjukling. Kramar

2009-03-27 @ 18:39:10
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0