Plus och Minus!

+Vilket fint väder vi har haft idag. Helt underbart!

+Natten till idag var bra, Matilda sov fram till halv fem i sin binge och det är mamma väldigt nöjd med. Sen var det ju rätt mycket boppande där tidigt på morgonkvisten, men i gengäld sov hon till kvart i nio sen så jag hann både äta, dricka kaffe och städa golven innan hon vaknade och det tyckte jag var skönt. Upptäckte att en liten tand är på väg upp. Undrar om det kan ha bidragit till damens för tillfället inte så braiga humör...

-Varför gör inte de stora kedjorna regnkläder i mindre storlekar än 86? Måste de sitta still i vagnen fram tills de kan ha 86 eller är tanken att man ska sitta inne alltid? Blev lite irriterad... Vi kom på i helgen att det hade varit bra med ett regnställ till Matilda då vi stod ute (utan vagn) när det hängde tunga regnmoln över våra skallar. Och tänk att man kanske vill gå i skogen med bärsele även om det regnar, eller gunga eller vad som helst! Vi använder inte alltid vagnen!! Så nu slutade det med ett Ida T i stl 74/80...


+I övrigt har det varit lugnt här idag. Blev en promenad efter att Matilda ätit lunch och sen har vi mest slappat. Hade lite "picknick" på gräsmattan med idag. Lilla söt åt fruktpuré och majskrokar det vill säga:)


Kommentarer
Postat av: Katja

Mysigt det ser ut :) hon sitter så fint där på filten.



Ja vi tänker fortsätta nästa termin, det är ju så kul att bada tillsammans. klart vi hoppas på en kanonsommar med mängder av sooool =)

2009-05-18 @ 21:05:23
URL: http://lillagrodden.wordpress.com
Postat av: Anonym

Mm,dumt faktiskt det där med regnkläderna. Jo allt rullar på här. Ska bli skönt att sova straxt, hoppas lilla nattspratttel mannen är lugn i natt.:)



Kramar Ma

2009-05-18 @ 21:07:37
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Söta lilla Matilda!

Det är jätte konstigt att dom inte gör mindre storlekar tycker jag med! Vad har hon för storlek nu?



Kram

2009-05-18 @ 22:04:15
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

så duktigt hon sitter nu :) det här med regnkläder har jag också funderat på, meja skulle också behöva det. vad kostade dom du köpte?

2009-05-19 @ 08:40:22
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0