Dagen som försvann

Det har varit en aktiv dag bland ugglorna idag igen. Har promenerat, fixat frissan, frossat på en massa gotter med mina flicks, promenerat och shoppat (ooops) en badstol till Matilda och promenerat ytterligare litegrann! Fille skulle träna så då passade vi på att gå med när han sprang. Känns skönt att ändå fått tre promenader idag. Speciellt med tanke på frosseriet hos Angelican!

Matildas kvällsrutiner är inte roliga för tillfället... Idag somnade hon vid halvtio. TROLLUNGE! Jag har allt varit bortskämd med en skrutt som somnade av sig själv vid åttasnåret, men så lätt är det inte för tillfället inte:) 

Nedan följer en hög med bilder från idag. Nu ska jag hoppa i säng, för imorgon står eventuellt ogräsrensning på schemat;)

Tjing tjing






Kommentarer
Postat av: malin

Vilka fina ungar!Och fin mamma.:)



Kram Ma

2009-05-15 @ 07:06:08
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: Susan

Vilken mysig dag ni hade igår=) Och fina och mysiga bilder. Sitter ju kanon i nya badstolen=)



Kramar

2009-05-15 @ 08:05:32
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: ♥ Mamma Russin

vilka fina kort.. och du och matilda är så fina tillsammans..:) hoppas ni får en underbar fredag vännen..:)

2009-05-15 @ 09:00:34
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Emma

Vart har ni köpt den badstolen någonstanns? Den såg ju riktigt smart ut att ha nu när dom gärna vill försöka sitta. Kram

2009-05-15 @ 09:37:21
URL: http://ekjensen.blogg.se/
Postat av: Mie och Milo

Jättefina bilder! Den där badstolen känner vi igen:) Visst är den bra, fast Milo kunde inte sitta i sin så tidigt som matilda, fast han var rund i rumpan ganska länge..hihi Jag hade något liknande till Linette och det var anledningen till att jag började leta, fast det är en VISS prisskillnad! Jag ska till Babyland en dag i nästa vecka, har du bil och vill hänga på så hojta till:) Det blir kul att hela gänget hänger med på söndag, jag köpte lite korv och bröd ifall dom inte gillar min sallad. tycker att det ska bli roligt trots årtalet inte lockar, fast jag ser ju ut som 35..ha ha ha, eller sinnet är nog så, man blir vad man gör sej till.

Kram syster!

2009-05-15 @ 17:00:40
URL: http://miemilo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0