Hur ska detta gå?

Nu har Matilda flyttat in på sitt rum eftersom hon inte får plats i vaggan längre. Ooooh vad det känns i mammahjärtat! Min lilla tös ska bo på eget rum... Ja ja, bara tills hon vaknar på natten sen får hon komma in till mig ju! Lilla skruttan. Fällde nästan en liten tår när jag lade henne.

Hon är sannerligen en intressant liten varelse. Hela dagen har hon hållt på att joxa och ha sig med benen när hon ätit. Så, nu ikväll när jag satte henne på pottan, vad gör hon då? Jo, hon bajjade direkt. Hon vill med andra ord absolut inte göra det i blöjan, utan det ska ner i pottan. Lilla fjollan.

Ikväll hoppade vi i badbaljan tillsammans. Det var ett tag sedan nu och vilken skillnad det var, även om det bara är ett par veckor vi pratar om. Hon plaskar och leker mycket mer med vattnet nu. Badskummet vi hade (bubbelbit från Lush då, såklart) var också väldigt spännande! Gott verkade det även vara, själv har jag inte provsmakat det, hihi.






Kommentarer
Postat av: Katja

En sån söt bild på henne, hon ser så busig ut bland bubblet! vill också ha badkar =)

2009-05-06 @ 22:30:25
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/
Postat av: Ingela

Vilken sötis! :)

2009-05-06 @ 22:37:03
URL: http://mammabloggen.com/
Postat av: Ulrika

Åh den där "flytta i från känslan" känner jag igen..Kändes både tomt o konstigt fast att vår lilleman bara flyttade till rummet brevid vårt. Men..han sover ändå hos oss, kommer förr eller senare över till oss iaf :)



Kram

2009-05-06 @ 23:08:07
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: emma - mamma till meja

oh förstår att det kändes, snart dags för meja också så fort hon har slutat att onödig vakna...

2009-05-07 @ 08:37:19
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0