Oj då...

Fick åka ner i stan idag igen och byta två av de där skjortorna jag köpte till Micke igen, men tror ni jag kom hem med enbart två nya skjortor??? Hell no! Det blev lite mer shopping till Matilda inne på BR, nämligen en liten plaskepöl till fina dagar, ett litet djur som sprutar vatten i badet (som kusin Milo också har;) ) och såpbubblor...

Sen fick mamsen ett riktigt batteri med laddare till sin kamera med idag. Är så trött på de vanliga laddningsbara batterierna där man kan ta 50 bilder max och sen är de slut... Just det blev en Bröllopstidning med... Alltid kul med lite inspiration!

Detta hann vi med i förmiddags! Otroligt rent att vi var nere i stan redan tio. Jag brukar stå i duschen då... Meeen pappsens teefon började ju tjuta och blippa (påminnelse om morgodagens aktivitet, grrrr...) vid sex i morse så då vaknade vi alla tre. I alla fall, halv tolv var vi hemma igen och då var det lite lunchdags. Högrev/potatis/morotspuré till skruttan och en omelett med bacon i till mamma. Mums filibabba! Sen packade vi upp våra inköp och gick ut och blåste bubblor en stund. Jag hade ju planer på en promenad med idag men eftersom vädret varit vääääldigt växlande gick vi och la oss och sov hela eftermiddagen istället :) Så mysigt! Nu blir det nog inte mycket mer bloggande här idag eftersom M åker bort imorgon kan det ju vara läge att umgås med honom!

Hoppas ni också haft en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Vilken rolig plaskepöl!

Den kommer nog Matilda gilla varma sommardagar :)



Kram

2009-05-27 @ 16:48:40
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: tess trött tokig morsa/Bröllopsbloggen

man måste ju ha en bra läskrets, sen att den idén man har att någon gillar den helt enkelt...





www.misstessan82.blogg.se

2009-05-27 @ 17:40:07
URL: http://brollopsbloggen.webblogg.se/
Postat av: Nikita

Nu hoppas vi på riktig sommar snart så småttingarna kan bada pool =)

2009-05-27 @ 20:22:57
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0