Trött nu

Förmiddagen bjöd på en liten promenad och i samband med den en hund som helt plötsligt inte ville gå... M fick bära hem henne. Tramsvovven då! Nu verkar hon bra igen som tur är. Tillfälligt uheld typ... Vi har förresten bestämt hos för att hon får stanna hos oss i alla fall för vi hittar ingen som vi känner är rätt till henne.

Var på mycket trevligt kalas idag hos syster yster. Det bjöds på så jäkla god pastasallad med kyckling och förmodligen åt jag aningens för mycket. Det är ju så lätt hänt när det är gott. Tack så supermycket! Var gott och trevligt och kul att se alla bebbar:)

Matilda har fortsatt med sitt småkinkande idag också. Hoppas att hon sover i sin egen säng i natt i alla fall så min rygg får vila lite.

Just nu letar jag regn/vindställ till Matilda. Konstaterade det igår att det kan behövas även om det är sommar vi inväntar nu. Svensk sommar brukar ju innebära en hel del regn, men man kan ju ändå vilja/behöva vara ute. Har hittat en Ida T-jacka jag vill ha, men jag vill ju ha matchande byxor till och det var inte lika lätt, men skam den som ger sig!

Har allt varit inne och kikat hos er idag även om jag inte lämnat spår efter mig. Vinkar hej till alla bloggisarna här istället ikväll:)

Vad som händer imorgon har jag än så länge ingen aning om, men jag är eventuellt lite sugen på att promenixa iväg till Fredriksdal och titta på djuren med tramsfian. Någon som vill följa med i så fall?

Kommentarer
Postat av: Erika

finns det så små regnjackor :D ?

2009-05-17 @ 21:56:01
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se.
Postat av: Erika

finns det så små regnjackor :D ?

2009-05-17 @ 21:56:11
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: Erika

finns det så små regnjackor :D ?

2009-05-17 @ 21:56:31
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Vilken liten rackare till vovve ni har :)

Varför hade ni tänkt att sälja den?



Kram

2009-05-17 @ 23:35:42
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Katja

Hihi Tindra kan också få för sig att vägra gå men då är det mest när hon märker att vi är påväg hem/tillbaka till bilen igen :).



Så sugen jag blev på sallad nu... mums!

2009-05-18 @ 00:38:14
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/
Postat av: Erika

har du lagt in någon bild på baggy byxorna :P??

2009-05-21 @ 20:45:40
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0